Grande Gloria Production. Tot ce ai nevoie la un click distanță

colage-grande-gloria

Doresc să încep acest articol prin a vă informa cine este Grande Gloria Production. Trebuie să recunosc că și eu am făcut cunoștință cu ei în luna iulie, atunci când am participat la evenimentul bloggerițelor.

Prin urmare, Grande Gloria Production este practic un grup de 7 firme distinse care ne pune la dispoziție o mulțime de produse alimentare și nealimentare. Pentru moment, mă voi focusa pe cele alimentare, căci nu sunt puține deloc, credeți-mă!

Grande Dolceria

Produsul meu favorit primit de la ei a fost pachetul de biscuiți Dark Moon. Combinația dintre biscuite, glazură de ciocolată și umplutura de bezea e de nerefuzat. Dacă sunteți iubitori de dulce, musai să îi încercați.

bomboane-arahide-miere

În plus, au fost interesante și fursecurile, covrigeii, bomboanele cu arahide și miere (oh, my!) și biscuiții cu cremă de cacao. Tot ce ai nevoie pentru acele momente când ai chef ceva de ronțăit, la un click distanță. Totuși, înainte de a continua, vă rog să îmi spuneți ce preferați: gustări dulce sau sărate?

Grande Natura

Înainte de toate, m-am topit după măslinele verzi cu migdale. Sincer, nu știu dacă aș fi avut curaj să le cumpăr fără să fi auzit de ele, însă de acum vor fi nelipsite. Au un gust deosebit, de care nu te saturi și pe care le vei adăuga în fiecare preparat posibil. Sunt potrivite atât pentru salate, cât și pentru aperitive, însă eu le folosesc în mare parte în toast-uri. Delish, parol!

Cu siguranță, o surpriză plăcută a fost conserva de ton în ulei de măsline. Mai jos puteți găsi rețeta de toast în care am folosit un mix de alimente Grande Natura: tonul, măslinele, mixul de sare și piper.

toast-ton-măsline-verzi

Prin urmare, se ia una bucată felie de pâine prăjită, se tartinează cu cremă de brânză, se adaugă bucăți de ton și măslinele tăiate rondele; niște castraveți murați tăiați felii, câteva roșii cherry sotate în prealabil cu sare, piper și busuioc proaspăt; după care se adaugă câteva fire de mărar, se presară doi stropi de lămâie, et voila! Ai parte de un mic dejun savuros și sățios și rapid.

Ce zici, ai testa această idee de toast?

Ca și concluzie, vă recomand să încercați periodic lucruri noi. S-ar putea să fiți mai mult decât impresionați!

One Reply to “Grande Gloria Production. Tot ce ai nevoie la un click distanță”

  1. […] articol anterior vă povesteam despre brandurile care se regăsesc în portofoliul Grande Gloria […]

Leave a Reply