Produse noi de la Grande Gloria

Într-un articol anterior vă povesteam despre brandurile care se regăsesc în portofoliul Grande Gloria Production. Dacă atunci m-am axat pe partea de produse alimentare, acum doresc să vă aduc în atenție produsele non alimentare. Hygienium, Senzate și Expertto sunt doar câteva dintre firmele pe care le găsiți sub umbrela Grande Gloria Production.

Hygienium

Pare că toate lumea știa de existența acestui brand, mai puțin eu. Am fost foarte încântată de gelul antibacterian și de spuma pentru igienă intimă. Și mai încântată am fost să descopăr faptul că au o selecție de produse și pentru cei mici.

Spumă-igienă-intimă-Hygienium

Senzate

O cremă de mâini cu lavandă, un săpun lichid și un pachet de șervețele demachiante. Cam acestea au fost produsele primite marca Sezante. Trebuie să recunosc faptul că nu folosesc șervețele în procesul de demachiere, însă sunt eficiente pentru a curăța ambalajele produselor de machiaj. Nu știu cum sunteți voi, însă eu cam la fiecare machiaj sunt nevoită să curăț produsele, deși folosesc de fiecare dată pensule.

cremă-mâini-senzate

Crema de mâini cu lavandă este hidratantă și se absoarbe rapid în piele. Nu lasă acea peliculă grasă pe care o detestăm cu toții și nici nu e nevoie să aplici o cantitate mare de produs!

Expertto

Mi-au fost de mare ajutor produsele Expertto, ținând cont de faptul că am un copil mic în casă. La fiecare pas trebuie să curăț după el, iar unul dintre motivele pentru care îmi plac aceste șervețele este parfumul plăcut pe care îl au. La fel de plăcut este și soluția pentru curățat mobila, miroase a Crăciun. Așa mi se pare! Are un parfum intens de citrice și proaspăt și îți e mai mare dragul să-l folosești!

șervețele-universale-senzate

Las mai jos un video demonstrativ, păcat că nu puteți simți și parfumul lor!

Ați folosit produse dintre cele distribuite de Grande Gloria Production? Dacă nu, v-ar tenta?

Leave a Reply