Organic Shop: spa la tine acasă

produse-organic-shop

Cunosc produsele Organic Shop de câțiva ani, iar de atunci au intrat în rutina mea. În mare parte am testat scrub-urile lor și tare mult mi-au plăcut. Unul dintre sponsorii evenimentului de la Iași a fost Organic Shop și tare fericită am fost!

Spa day la tine acasă

Dacă simți nevoia de răsfăț, produsele lor sunt perfecte pentru a te relaxa. Începe cu procesul de exfoliere, apoi hidratare, iar rezultatele le vei simți imediat. Nu că le laud, dar odată ce le vei testa îți vei da seama despre ce vorbesc!

scrub-cafea-organic-shop

Exfolierea

Mi se pare unul dintre cei mai importanți pași pentru o piele sănătoasă și frumoasă. Cred că știm cu toții beneficiile unui scrub, dar le mai menționez o dată în cazul nu a fost toată lumea pe recepție când am mai discutat despre ele.

  • îndepărtează celulele moarte și impuritățile
  • stimulează circulația sângelui
  • reduce procesul de îmbătrânire a pielii ( folosit cu regularitate)
  • ajută la o hidratare mai intensă
  • elimină senzația de mâncărime a pileii
  • are efect relaxant
scurb-corp-organic-shop

Cred că nu există scrub de la ei pe care să nu îl fi testat, iar cel cu cafea rămâne în topul preferințelor mele. Asta și pentru că sunt mare iubitor de cafea, evident! La fel de mult îmi place și cel cu cocos sau cel cu matcha și chia seeds.

Hidratarea

body-mouse-organic-shop

Hidratarea este un alt pas cheie pentru o piele flawless și niciodată nu o omit. Cremele de corp Organic Shop sunt lejere, se absorb destul de repede în piele și hidratează foarte bine. Pentru un plus de hidratare, poți folosi pentru noapte mănuși și vei avea o piele ca de bebeluș. Cremele lor de corp se găsesc în multe variante, cu arome diferite și bogate. De la afine (cea pe care o am și eu) și până la citrice și miere.

Îngrijirea părului

îngrijirea-părului-organic-shop

Masca de păr este o premieră pentru mine, căci până în prezent am mai folosit doar șampoanele lor. Fără să am așteptări, a trecut cu brio testul. Ba mai mult, pe viitor vreau să testez și alte variante. Hidratează bine firul de păr și îl descurcă excelent. Ce e drept, nu am eu mereu răbdare să o las să acționeze cât ar trebui, dar chiar și așa face treabă bună.

Sunt curioasă să văd ce produse ați folosit până în prezent de la Organic Shop și care v-au plăcut cel mai mult. Povestim în secțiunea de comentarii, as always!

Leave a Reply