Despre

Tind să cred că sunt o persoană creativă, dar care nu ratează nici o ocazie să fie sarcastică.

Mi-am făcut primul blog  acum 5 ani, dar l-am șters după 3 ani de existență. La acel moment mă confruntam cu o mică-mare problemă: blocajul scriitorului. După un an în care nu am mai scris nimic, îmi lipsea atât de mult blogul, încât în februarie 2015 mi-am deschis altul. Promit să nu-mi mai șterg blogul! Și da, regret că am pierdut atâtea articole ( unele dintre ele îmi erau atât de dragi, încât le-aș fi pus în ramă).  Update: recent am cunoscut un om cu suflet frumos care mi-a făcut cel  mai frumos cadou: mi-a recuperat articolele pierdute! Thanks, Vlad!

Sunt lifestyle blogger. Scriu despre orice vreau, simt, experimentez, cred, văd, aud. Uneori scriu texte lacrimogene, cheesy, cu dulcegării și vorbe mieroase, alteori scriu cu nuanțe acute de sarcasm și ironie. Așa a luat naștere Madmoiselle Sarcastique!

Mă implic și pun suflet în tot ceea ce fac și dau tot ce e mai bun din mine. Și de multe ori mă simt copleșită și îmi promit să mă detașez de tot și de toți..dar ajung să mă implic iar.

Sunt o visătoare și încă mai cred că oamenii se pot schimba în bine. Cred că oamenii pot renunța la răutate, la ură și egoism; cred că poți învăța din greșeli și pot ierta! Cel mai important, cred că oamenii pot ierta!

 

10 Replies to “Despre”

 1. Well… ai un Welcome! plin de căldură și drag din parte-mi… 🙂

  1. Mulțumesc tare mult, Bursucel! 🙂 Mereu drăguță..

   1. … speranța asta că oamenii pot fi buni îmi e tare familiară. Păcat doar că n-au și ei certitudinea… 😉

    1. Eu am speranța că vor avea marea revelație 🙂

     1. Mmmm… Great Expectations… 🙂

     2. Da da..cum era? Great expectations, low results..:)

 2. Ma bucur sa te regasesc… la noua adresa! ?
  Spor si inspiratie sa ai!

  1. madmoiselle says: Reply

   Mulțumesc mult! 🙂 am spus eu că mă mut la casă nouă. O zi cu soare! xoxo

 3. felicitari pentru acest blog. chiar m-a atras datorita sinceritatii si lejeritatii cu care este redactat. Multa bafta in continuare “sa speram ca nu va fi sters si asta 🙂 ” sunt si eu un blogger sa zicem vechi dar nou daca vrevesti din perspectiva continutulu. Dupa un rebranding total blogul a ajuns la ce este acum. Am scris aici fiindca atunci cand ti-am citit descrierea parca imi revedeam trecutul meu. Asa ca chiar mi-ar face placere un link exchange. Multumesc anticipat, cu respect si pace.

  1. madmoiselle says: Reply

   Mulțumesc mult! 🙂 Nu voi mai repeta greșelile din trecut, sper. Ha ha! Îți doresc să-ți atingi obiectivele legate de blogul tău, indiferent de vechimea pe care o ai! O duminică frumoasă și o săptămână excelentă!

Leave a Reply