Madmoiselle testează

Madmoiselle testează! Am înființat această rubrică deoarece îmi place să descopăr produse noi și, de asemenea, știu că orice companie care se respectă apreciază un feedback sincer despre produsul/ serviciul său.

Așadar, accept produse spre testare, dar și produse pentru a le oferi cititorilor mei, prin organizarea unor concursuri speciale.

Deoarece sunt un blogger cu coloană vertebrală, singura condiție pentru testarea produselor este de a avea libertate de exprimare, iar feedback-ul dat să fie unul sincer.

Dacă aveți o propunere interesantă pentru mine sau aveți o idee pe care o putem trasforma într-un proiect frumos, mă puteți contacta pe e-mail: [email protected] sau prin formularul de contact de pe blog.

Firme cu care am colaborat până în prezent: La Măndălit, Mad Muses, Farmec, Schauma, Nivea, Vegeta, Hamace Zenith, Libris, The Dungeon, Flormar, Melkior, Bonprix, Roge Cavailles, Paese Romania, Libris, Succhi, Skinegal, Viva Natura, Zaful, Pellamar, Triodeluxe, Aesti, InPuff, Sano Vita, Sondya Store,