Bloggerițe la Castel. Primul meu eveniment la Iași

comunitate-bloggerite-la-castel

Duminica trecută am participat la Bloggerițe la Castel, primul meu eveniment la Iași, organizat de Cătălina și Adriana. Fete tare harnice, de altfel, care de mai bine de două luni au lucrat intens ca totul să fie cât se poate de perfect. Am fost plăcut surprinsă de locația aleasă pentru eveniment, restaurantul La Castel. Dacă aveți vreodată drum prin Iași, vă recomand cu drag să le treceți pragul. Nu veți fi dezamăgiți nici de view, nici de mâncare și nici de servire. Fiind pasta lover, mi-am ales o porție de paste cu vită și hribi. Vis a fost!

mâncare-bloggerițe-la-castel

Comunitatea frumoasă de la Iași

Revenind la eveniment, am fost întâmpinată de multe fețe vesele și zâmbitoare. A fost o plăcere să văd și să revăd fete pe care le știam din online, dar să și cunosc fete noi. Iașiul are o comunitate frumoasă de bloggeri și sper ca aceasta să crească pe viitor!

Bloggerițe la Castel a fost un eveniment informal, organizat cu scopul de a ne cunoaște mai bine între noi și de a lega prietenii. Din punctul meu de vedere, este vital astfel de evenimente pentru comunitățile de bloggeri și sper să se organizeze mai des ieșiri de acest gen. Pe lângă faptul că e o modalitate bună de relaxare, te ajută să-ți lărgești orizonturile și să te dezvolți.

bloggerițe-la-castel

Îmi pare rău că nu am stat mai mult, sincer. Venind, însă, de la Cluj și deja având parte de un weekend plin de activități și evenimente, m-am mulțumit și cu câteva ore în compania bloggerițelor din zona Moldovei.

Partenerii evenimentului

V-am spus faptul că fetele au muncit mult la organizarea acestui eveniment, drept urmare au fost mulți parteneri care au ales să sprijine această inițiativă. Trebuie să vă spun că am plecat acasă cu portbagajul plin cu goodies pe care vi le voi prezenta pe scurt în perioada ce urmează. M-am bucurat că am venit însoțită de Ovidiu la Iași, căci a fost de mare ajutor două brațe puternice de bărbat privind ridicatul cutiilor.

bloggerițe-la-castel

Într-o ordine total aleatorie, vă voi prezenta mai jos partenerii și doresc să le mulțumesc că au acceptat invitația fetelor. Așadar, mulțumiri: Accessories by Ioana Fodor; Recipiente Cosmetice; Editura Casa; Editura All; Libris; PR Avenue; Mondelez România; Faunus Plant; Triodeluxe; Biosunline; Grande Natura; Grande Dolceria; Grande Gloria Production; Grande Natura; Hygenium; Senzate; Lolliboni; Cracky; Expertto; Flormar.

De asemenea, ne-au fost alături: Dacia Plant; Asevi; Nala; Arome și Esențe; Bookzone; Organic Shop; E ditura Trei, Pandora M; Sanovita; Mixit; Editura Corint; Oriflame; Vinuri de colecție; Farmasi;Librăria Donaris; Librex; Editura Niculescu; Cofetăria Palibo; Allurene; Poeni; Grand Papa;

Felicitări, Cătălina și Adriana, pentru acest eveniment bine organizat! A fost o reală plăcere să fiu alături de voi!

2 Replies to “Bloggerițe la Castel. Primul meu eveniment la Iași”

  1. […] Doresc să încep acest articol prin a vă informa cine este Grande Gloria Production. Trebuie să recunosc că și eu am făcut cunoștință cu ei în luna iulie, atunci când am participat la evenimentul bloggerițelor. […]

  2. […] făcut cunoștință cu Recipiente cosmetice în cadrul evenimentului Bloggerițe la Castel din Iași, despre care v-am tot vorbit. Este un magazin online în care găsești o gamă variată […]

Leave a Reply