Recipiente cosmetice: Parfumul Sultan

recipiente-cosmetice-ulei-parfum-sultan

Am făcut cunoștință cu Recipiente cosmetice în cadrul evenimentului Bloggerițe la Castel din Iași, despre care v-am tot vorbit. Este un magazin online în care găsești o gamă variată de recipiente pentru produsele de îngrijire și nu numai.

Tare mi-ar fi plăcut să fi aflat de ei ceva mai devreme, înainte de a pleca în concediu. Am căutat de mi-a venit rău câteva recipiente în care să cu mine câteva dintre produsele cosmetice, dar fără succes. Acum știu la cine să apelez pentru orice tip de recipient am nevoie, fie că e vorba de o sticluță cu pipetă, una clasică sau tip roll-on.

Goodie bag Recipiente Cosmetice

Revenind la evenimentul dedicat bloggerițelor menționat mai sus, vreau să vă povestesc pe scurt cu ce m-am întors acasă. Sunt produse noi pentru mine, iar unul dintre ele va fi nou și pentru voi, vă asigur!

ulei-parfum-sultan

Parfumul Sultan

Acesta este noutatea pe care cei de la Recipiente Cosmetice o are pentru noi. Un parfum altfel decât, probabil, suntem obișnuite. Zic altfel pentru că parfumul Sultan este, de fapt, un ulei de parfum care face parte din gama CHC – Creative Cosmetics. Un parfum oriental, intens și îndrăzneț, cu note atât lemnoase, cât și de trandafir. O altă caracteristică al acestui parfum este faptul că este unisex, fiind potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Nu în ultimul rând, uleiul de parfum Sultan se modifică în funcție de ph-ul pielii, iar acest lucru îl face special.

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos este cunoscut drept un ingredient cheie regăsit în multe dintre produsele cosmetice. Este hidratant, nutritiv, care poate fi folosit atât pentru hidratarea pielii, cât și a părului. Mi se pare ideal în perioada care va urma, căci toamna pielea are tendințe de deshidratare. Un alt aspect de menționat este faptul că poate fi folos atât pentru adulți, cât și pentru copii, fiind un produs natural.

odorizant-cameră-recipiente cosmetice

Odorizant pentru mașină și cameră

Oh, și cât de interesante sunt! Ce e drept, nu prea folosim odorizante în mașină pentru că Matei este destul de sensibil în această perioasă. Dar, odată ce-i va trece răul de mașină, îl vom pune la treabă tocmai pentru că miroase grozav. Odorizantul de cameră l-am plasat pe etajera din hol. Din nou, e nevoie de un loc al lui unde Matei nu poate ajunge, astfel că ne putem bucura de parfumul său muuult timp.

Leave a Reply