Viva Natura: produse naturale pentru îngrijirea părului

Prima oară am auzit de produsele Viva Natura de la un coleg de la servici. Îmi povestea faptul că le folosește de câțiva ani și este foarte mulțumit de ele. La câteva zile de la această conversație cu Zeus – super colegul de la birou căruia îi voi lua și un interviu, dar el încă nu știe astaVegis mi-a trimis un colețel cu două produse geniale: un șampon pentru păr normal și gras cu extract de lămâie și argan și o cremă de păr cu extracte naturale și petrol. Primit, văzut, testat, analizat și, acum, deschis.

Sampon-lamaie-argan-par-normal-gras

Viva Natura: produse naturale pentru îngrijirea părului

 

După ce le-am testat, pot spune că Viva Natura are cu adevărat produse naturale. Se observă acest lucru începând cu textura lor și terminând cu mirosul specific de plante.

Șamponul Viva Natura cu lămâie și argan este destinat persoanelor cu părul normal sau gras. Acesta are rolul de a fortifica firul de păr, de a-l regenera și de a-l curăța fără să îl încarce. Ceea ce îmi place la acest produs este faptul că păstrează proprietățile ingredientelor nealterate și este foarte puțin probabil să provoace alergii sau iritații. Dar, tocmai pentru faptul că șamponul Viva Natura este cu extract din plante și conține 99% ingrediente naturale, să nu vă așteptați să facă un kilogram de spumă. Face spumă, dar mai puțină. Șamponul trebuie agitat înainte de utilizare și se masează pe scalp câteva minute. Și clătit bine, bine!

Mirosul fresh de citrice este un alt factor care îmi place la șamponul Viva Natura. Îmi face poftă instant de o limonadă. Rece. Cu gheață și puțină mentă. Și cu puțin ghimbir. Și..ohh..well, a cam trecut sezonul lor.. Articolul ia deja o altă direcție. :))

Crema-par-petrol

 

Al doilea produs testat este crema de păr cu extracte naturale și petrol care luptă împotriva căderii părului. Practic această cremă este un tratament care trebuie lăsat pe păr să acționeze între 15 și 40 de minute, dar eu niciodată nu l-am lăsat mai mult de 10 minute. Nu am răbdare să stau atâta timp cu un produs pe păr, dar chiar și așa am observat o diferență după vreo patru aplicări. Deși acest tratament se aplică de la rădăcină până la vârfuri, eu îl aplic doar pe lungime deoarece părul meu are tendința de a se îngrășa mai repede.

Crema de păr Viva Natura are un miros mai ciudățel din cauza petrolului. Nu este un miros urât sau de nesuportat, dar nici nu mă dau prea tare în vânt după el. Această cremă de păr chiar fortifică firul de păr și îi oferă strălucire și vitalitate. Atenție însă, trebuie clătit bine. Dacă nu clătiți părul foarte bine, riscați ca acesta să se îngrașe în două zile, am pățit-o. 🙂

Efectul pe care îl au aceste produse asupra părului meu este lipsa volumului, dar asta rezolv cu o pudră după ce îmi usuc părul.

Aceste două produse de îngrijire a părului de la Viva Natura m-au convins să încerc și alte produse de la ei, căci au o gamă destul de variată de produse, de la pastă de dinți la cremă pentru față. Toate cu extracte din plate și, cel mai important, Viva Natura nu testează produsele pe animale. Good job!

sampon-crema-par-viva-natura

P.S. Știați că Viva Natura este un brand românesc? Eu am aflat asta tot de la colegul meu de la birou. 🙂

Ați încercat produse Viva Natura? Vă încurajez să le încercați cel puțin o dată.

xoxo

Leave a Reply