Madmoiselle merge la Webstock

madmoiselle-sarcastique-webstock

Madmoiselle merge la Webstock pentru a doua oară!

Mai este puțin, foarte puțin până când voi păși din nou pragul hotelului JW Marriott București pentru a participa la cel mai mare și cel mai important eveniment din social media, Webstock.

Și în acest an Webstock are două sesiuni în prima parte a zilei și șase mini conferințe în partea a doua a zilei, care se vor desfășura în paralel. Și în acest an îmi va fi groaznic de greu să mă decid la care workshop să particip deoarece mi-aș dori să particip la toate. Temele care vor fi abordate la aceste mini conferințe sunt: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas și Visual marketing. Acum înțelegeți de ce vă spun că îmi e greu să aleg? :))

Webstock

Mai am două zile să decid la ce workshop voi merge, însă vreau să îi ascult musai pe Matei Dima, Robert Katai și Alina Cinciulescu. Dar, de fapt, ce tot vorbesc aici? Vreau să îi ascult pe toți.

Vestea bună e că evenimentul poate fi urmărit live și cred că îl voi înregistra pentru a-l viziona mai tarziu. Așa că, dacă te interesează subiectele abordate anul acesta, te invit să îți iei o cafea și să accesezi webstock.ro începând cu ora 09:00 pentru a viziona evenimentul chiar de la tine din pat.

Webstock

Nu aveți idee cât de mult aștept să ajung la Webstock să mă revăd cu bloggerii de prin toată țara și de a cunoaște alții noi; să descopăr noi informații pe care să le pun în practică mai târziu; să îmi creez noi conexiuni și să leg prietenii; să adun noi amintiri prețioase în albumul vieții. Ah, și încă ceva. Sunt tare curioasă să văd ce surprize ne-au pregătit organizatorii la #webstockro 2017!

2 Replies to “Madmoiselle merge la Webstock”

  1. Ce bine ca poate fi urmarit live. O sa ma uit si eu.

    1. Era mai bine daca veneai si tu 🙂

Leave a Reply