Untold 2018: save the date!

untold-festival-2018

Povestea Nespusă continuă şi în 2018. Cel mai important și cel mai mare festival de muzică din România ajunge așadar la cea de a patra ediție. Luaţi-vă un pix şi notaţi 2-5 august 2018, căci atunci organizatorii au anunţat următoarea ediţie #Untold. Cu siguranță voi avea parte de cea mai interesantă petrecere aniversară vara asta, chiar în prima zi a festivalului! 😀

 

Primele bilete pentru Untold 2018 vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare, marți, 14 noiembrie 2018. Prețul unui abonament Untold începe de la 400 de lei, iar dacă vrei să asculți artiștii preferați de la înălțime, mai exact galeria VIP, va trebui să scoți din buzunar undeva la 1000 de lei.

Abia aștept să văd lista completă a artiștilor care vor urca pe scena festivalului anul acesta. Până în prezent nu am nici o preferință, însă sunt convinsă că vor fi nume bune și la această ediție!

untold-muzica-artisti

Artiștii preferați de anul trecut au fost John Newman, Ellie, Marshmello, Armin și Aoki.

Mă întreb ce surprize mă vor aștepta la Untold în această ediție. Anul trecut, așa cum v-am povestit și aici, mi-am îndeplinit două dorințe. Voi aștepta cumințică – promit – surprizele acestei ediții?

Once Untold, forever Untold! Get your moves and come to Untold Festival 2018! <3

 

Ce artist ți-ai dori să vezi anul acesta la Untold?

xoxo

Leave a Reply