La Untold mi-am îndeplinit două dorințe

untold-story

Eu am fost unul dintre haterii care spunea că nu vrea să participe la cel mai mare festival de muzică din România, Untold. Însă, ceva din filmulețul lui Vlăduț de pe canalul său de Youtube m-a făcut să îmi doresc să iau parte la cele patru zile de #povestenespusă. Se pare că noi doi avem mai multe în comun decât credeam. :))

untold-festival

 

Acum regret faptul că am pierdut două ediții din acest festival! Ceea ce se întâmplă la Untold este pur și simplu genial. Oamenii, muzica, atmosfera, activitățile! Totul a fost foarte bine gândit și excelent organizat!

Untold mi-a cucerit inima inexplicabil, iremediabil și ireparabil! I`m f***ing love you, Untold!

untold-experience-music

La cea de a treia ediție Untold, am bifat două lucruri de pe wishlist-ul meu: am dansat în ploaie și am văzut apusul și răsăritul în aceeași seară. Ba chiar două nopți la rând. Prima dată alături de Armin van Buuren și apoi, în ultima noapte a festivalului, alături de Steve Aoki. Îi iubesc pe amândoi! <3

untold-series

Da, eu care urăsc ploaia și mă baricadez în casă atunci când plouă, mi-a plăcut la nebunie să dansez în ploaie! Este un lucru pe care ar trebui să-l experimenteze fiecare persoană, măcar o dată în viață! It is a must! Bine, nu vă mai zic acum că am cam răcit – trece în câteva zile răceala, dar amintirea rămâne! 😀

Iar dacă nu rămâneam de atâtea ori fără baterie, mi s-ar fi îndeplinit încă o dorință: cea de a face vlogging alături de Cassie.

 

Voi ce povești nespuse aveți de la #untold?

xoxo

2 Replies to “La Untold mi-am îndeplinit două dorințe”

  1. Cea mai misto poveste de la UNTOLD: am heitarit acest festival mai mult si mai bine decat in oricare an!

    Asta e povestea mea nespusa!

    1. Emil, sa stii ca eu inca mai astept glume cu si despre Untold din partea ta! :))

Leave a Reply