Tu cum îți răsfeți smartphone-ul?

protectie-telefon

Luna februarie este considerată, fără doar și poate, luna iubirii. Ce spuneți dacă în această lună am fi mai atenți la telefoanele mobile din dotare și le-am arăta cât de mult le iubim prin achiziționarea unei folii de protecție speciale?

Dacă vă aflați printre persoanele care încă nu au o folie de protecție pentru smartphone-ul său (ca și mine, de altfel), am un mic anunț de făcut: între 10-14 februarie puteți achiziționa folii protectoare la preț redus, pe www.smartprotection.ro. E o campanie drăguță de Valentine`s Day, de care poate beneficia oricine!

Mă bucur că echipa Smart Protection s-a gândit și la persoanele ca mine, care sunt zăpăcite și destul de neglijente cu smartphone-urile lor. Deși am un telefon nou, de câteva luni, săracu arată ca și cum ar fi veteran de război. De ce? Pentru că de câteva ori pe săptămână face cunoștință cu asfaltul, cu scările blocului, cu podeaua autobuzului, cu gresia din bucătărie, cu cheile din buzunar, cu pixul din geantă și multe alte obiecte. Rezultatul? Ecranul nu mai este la fel de fin (e mult prea rigid), iar pe ici pe colo sunt mici zgârieturi care se agravează pe zi ce trece.

folie-protecție-telefon

Iată 5 motive pentru care e bine să folosești o folie de protecție pentru telefonul tău:

  • Folia are superi puteri. Poate că ți se pare amuzant, însă aceste folii smart de protecție au proprietatea de a regenera zgârieturile telefonului în 12 ore, datorită celor 4 straturi speciale. În consecință, telefonul tău va trece cu bine peste toate provocările unei zile obișnuite.
  • Vei prelungi considerabil ”speranța de viață” a smartphone-ului tău. Fiind o folie de protecție de calitate premium, are o rezistență de 2 ori, chiar de trei ori mai mare decât o folie de protecție obișnuită. Folia Clasic Smart Protection® are o rezistenta de 6H, iar folia Ultra Smart Protection® de 9H.
  • Deși are 4 straturi, folia e invizibilă. Da, nu vei avea senzația aceea de ecran suprapus și nici nu se vede ”în ceață”. Tare, nu?
  • Este un must have. A avea o folie de protecție nu mai reprezintă un moft sau un trend, ci o necesitate. Prin sistemul tempered glass- ultra smart protection, adică ”protecție de sticlă”, telefonul are un grad ridicat de rezistență antișoc. Așa cum spune și sloganul Smart Protection – „the cool way to be safe!”
  • Simplu, îți răsfeți telefonul. Când ai făcut acest lucru ultima oară?

Ca și bonus, află că poți să-ți instalezi singur această folie de protecție. Pe site-ul lor găsești tutoriale în care vezi pas cu pas cum trebuie să procedezi, iar dacă nu vrei să instalezi personal această folie, tot pe site găsești lista partenerilor care îți stau la dispoziție!

P.S. Folia are super puteri, dar nu vă încurajez să exagerați cu ”testarea” foliei în condiții extreme.

 

xoxo

 

Leave a Reply