Flirt sau bune maniere

flirt-relatii

Suntem un popor de sceptici, iar a zâmbi unei persoane sau a vorbi frumos pot fi catalogate drept flirt!” X-culescu mi-a zâmbit și mi-a vorbit pe un ton frumos – oare ce vrea de la mine?”, „ Mi-a făcut un compliment, sigur îl atrag” sau „ Se uită insistent la mine, mă adoră” sunt doar câteva câteva exemple în care atât femeile cât și bărbații traduc greșit comportamentul unei persoane. Ho cu tata!! Lucrurile nu stau chiar așa! Poate aveai ceva pe față de se uita insistent la tine, iar a zâmbi este un gest natural ce nu semnifică strict dragoste!

Daaar, pe de o parte înțeleg de unde vine acest scepticism: din prea puțină politețe. În ziua de azi, politețea a devenit un lucru atât de rar practicat, încât bunele maniere și flirtul sunt delimitate de o linie extrem de fină. Tind să cred că e o chestiune de experiență ca să le poți deosebi, sau al șaselea simț. Oricum, eu aș spune să nu ne pripim în a trage concluzii despre X sau Y.

atractie-iubire

Educația joacă și ea un rol important aici. Dacă în educația ta ți s-au implementat codul bunelor maniere, atunci este foarte puțin probabil să crezi că o persoană flirtează cu tine atunci când îți deschide ușa cafenelei sau atunci când o persoană chiar te ascultă atunci când vorbești.

Consider că această interpretare falsă de flirt se naște din lipsa încrederii în propria persoană și din dorința de a fi în centrul atenției mereu, no matter what!

Ei bine, flirtul nu se înțelege, ci se simte! Nu ai cum să-l confunzi cu politețea! Haideți să fim mai buni, mai manierați, mai fericiți și mai puțin sceptici! Deal?

Xoxo

Leave a Reply