Blonda și tehnologia

smartphone-review

Nu cred că mai este un secret pentru cineva că-s praf, plantă, zero barat atunci când vine vorba de tehnologie, gadget-uri și aplicații. Ca să vă dați seama cât de habarnistă sunt la acest capitol, atunci când nepotul meu a primit de Crăciun un telefon Allview, nu am știut să-l desfac ca să-i introduc bateria. Am deschis manualul cu instrucțiuni, m-am uitat la pozele din interiorul broșurii, am examinat telefonul pe toate părțile,  dar nici așa nu m-am lămurit. Ca să rezolv problema și pentru a se putea bucura acest copil de telefon, am mers la un service IT. Vă dați seama câte glume au făcut oamenii aceia pe seama mea, după ce am plecat!

Un alt exemplu este momentul în care am vrut să fac o nebunie și să-mi instalez singură pachetul Office. Mi-am virusat laptopul în doi timpi și trei mișcări și tot nu instalasem nimic! Pățăști!

blogatu-logo

Nu are sens să mă prefac că sunt gurul tehnologiei și nici nu are sens să ascund faptul că nu mă pricep în acest domeniu. Dar asta-s eu și îmi asum acest lucru! În consecință, apelez la oamenii care sunt specialiști și realizează tot felul de review-uri.

De exemplu, m-am abonat la canalul de youtube Testarea, unde găsesc multe clipulețe interesante realizate de Marius Călugăru: unboxing și review-uri de gadget-uri. Tot pe acest canal de youtube am văzut și unboxing-ul pentru telefonul Allview V2 Viper S, fix ca al nepotului meu. Dacă aș fi descoperit mai devreme, m-ar fi scutit de un moment penibil la service-ul IT și de un drum în plus.

 

De regulă nu am răbdare să urmăresc review-uri pe Youtube, tocmai pentru faptul că sunt lungi și plictisitoare, cu introduceri inutile și enervante. Marius are un MARE plus pentru faptul că realizează review-uri de calitate care sunt pe înțelesul tuturor, fără introduceri seci și total irelevante. Good job! 🙂

La fel de util este să citesc Blogatu.ro, blog deținut tot de către Marius Călugăru. Blogatu.ro este un blog cu de toate: acoperă o arie destul de largă de subiecte, toate de actualitate. Citesc Blogatu, de regulă, atunci când am nevoie de un sfat ori doresc să aflu ce mai este nou în ale tehnologiei. Ultimul articol citit este, de fapt, un vlog sincer despre modul în care a slăbit Marius 30 de kg. Acest articol cred că este cel mai ok dintre toate articolele pe tema slăbitului tocmai pentru faptul că vorbește din experiență și este sincer (nu urmărește promovarea unor produse de slăbit).

 

Sursă foto: blogatu.ro

Xoxo

 

Leave a Reply