Experiența Blogal Initiative

blogal-initiative-aniversare

Dacă-mi spunea cineva acum 6 ani că voi scrie advertoriale și că voi avea domeniu propriu, i-aș fi zis că e puțin plecat de-acasă. Dar, eu sunt dovada clară că „niciodată să nu spui niciodată” există.

De Blogal Initiative auzisem pentru prima dată de la bloggerii bucureșteni cu care mă întâlnisem la Webstock. Mi s-a părut foarte interesant conceptul și m-a atras faptul că nu eram condiționată de nimic. Îmi plăcea o campanie, scriam. Nu-mi plăcea, îmi vedeam de ale mele. Nu trebuia să am nu știu ce experiență, trafic pe blog sau un anumit număr de vizitatori. Alături de Blogal Initiative am învățat să scriu advertoriale, căci înainte de ei habar nu aveam cu ce se mănâncă treaba asta. Adică aveam o idee, dar nu scrisesem niciodată!

Am crescut de la campanie la campanie. Uneori mă amuzam de subiectele pe care trebuia să le abordez, iar un exemplu în acest sens este campania #lugulugu. Alteori, trebuia să mă documentez înainte de a mă apuca de scris. Oricum, mă bucur pentru fiecare campanie la care am participat deoarece a contribuit mult la dezvoltarea mea ca și blogger.

Aici am cunoscut oameni noi, frumoși și talentați de prin toate colțurile țării. Tot aici am câștigat și câteva premii: 2 sticle de sirop YO (care sunt de-a dreptul geniale), o carte, un voucher. Nu am câștigat niciodată marile premii care au fost puse în joc, dar timpul nu-i pierdut! Cu perseverență și ambiție voi ajunge și-acolo! 🙂

Mă bucur că fac parte din această comunitate frumoasă și recomand tuturor să se înscrie măcar la o campanie! Me-ri-tă! De ce vă spun toate astea? Pentru că Blogal Initiative împlinește 6 anișori, fix câți ani am și eu ca blogger! La mulți ani și la cât mai multe campanii! Să creștem împreună, zic! 🙂

P.S. Singurul regret pe care-l am este faptul că nu-s din București, căci am ratat vreo două campanii tare interesante!

 

Leave a Reply