Povestea unui mărțișor cu personalitate

martisoare-personalizate-3d

Astăzi vă invit la un exercițiu de imaginație. Avem nevoie de un EL și o EA, care tocmai au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților. EL, își pune mâinile în cap când se gândește că IAR trebuie să-i cumpere ceva peste câteva săptămâni: un mărțișor + o floare + o felicitare + un plic pentru felicitare +…leșină numai la gândul că trebuie iar să stea la nenumărate cozi pentru a cumpăra toate lucrurile necesare pentru 1 Martie. Dar, de ce să-i trântești de 1 Martie un mărțișor amărât de duzină, doar pentru că gestul contează, când îi poți oferi un mărțișor personalizat, prin care să-i arăți cât de mult o apreciezi, și acum, în luna femeii?!

Și cum ar fi dacă v-aș spune că pentru aceste mărțișoare handmade nu trebuie să stați nici măcar un minut la coadă? Ei bine, acest lucru este posibil deoarece echipa Print 3D București vă stă la dispoziție cu mult entuziasm, creativitate, originalitate și profesionalism pentru a vă livra cel mai inedit mărțișor!

Vă întrebați cum arată aceste mărțișoare personalizate și cum se realizează?

Vă invit să revenim la exercițiul nostru. EL intră pe site-ul www.print3dbucuresti.ro și caută un mărțișor din gama variată care îi este pusă la dispoziție. EL, mofturos din fire și puțin sceptic, strâmbă din nas din două motive: 1. modelele prezentate par să nu reflecte personalitatea sofisticată a iubitei sale și 2. un gând nu-i dă pace „dacă va mai primi și o altă femeie un mărțișor personalizat fix ca acesta? Adică copy-paste acest model??” Ceva în genul acelui banc overrated care s-a vehiculat de Ziua Îndrăgostiților: „ Aveți o felicitare pe care scrie Ești unica mea iubire? Dați-mi patru, vă rog!”

martisor-handmade

 

Există și pentru EL o rezolvare: vine cu un desen făcut de el sau roagă echipă să-i realizeze un desen, iar mărțișorul este ca și făcut! Urmează reproiectarea pe calculator, prelucrare laser, printare 3D a părților componente și procesul de asamblare și finisare. Deși întreg procesul de tăiere și prelucrare laser îi cam dă emoții protagonistului nostru, este floare la ureche pentru echipa de profesioniști Debitare LASER București. Rezultatul? Rezultatul va fi cel puțin spectaculos!

Ce alte lucruri ar mai trebui să știe EL?

  •  faptul că aceste mărțișoare sunt făcute din lemn de plop;
  • acestea pot fi purtare oricând, ca și broșă; ( EA sigur va fi încântată)
  • mărțișoarele pot fi însoțite de o felicitare scrisă de mână;
  • sunt două opțiuni pentru ambalaj: un plic colorat sau un ambalaj drăguț din hârtie kraft realizat de echipa Print 3D București;
  • raportul preț-calitate-creativitate este mai mult decât ok;
  • livrarea se face în aproximativ 48h;

So, keep calm și dă-i un mărțișor cu personalitate de 1 Martie!

Sursă foto: print3dbucuresti.ro

xoxo

 

Leave a Reply