Pe 8 iunie a avut loc o nouă ediție BBM Cluj, unde tematica a fost Tropical Vibes. A fost o adevărată provocare pentru mine să găsesc o ținută adecvată pentru a respecta acest dress code, dar cred că m-am descurcat. Am luat toată magazinele la rând, toate outlet-urile și magazinele obișnuite pentru a găsi un articol vestimentar care să mă ducă cu gândul la ceva exotic, tropical. Stradivarius a fost alegerea mea, magazin de unde mi-am achiziționat atât topul, cât și pantalonii pe care i-am purtat la eveniment.

bbm-cluj

A fost prima dată când am participat la BBM Cluj Summer Party, iar această ediție a fost la fel de extraordinară precum și celelalte la care am participat. Cele patru fete care organizează evenimentele BBM Cluj (Anca, Gabriela, Iulia și Cleopatra) sunt tare creative și reușesc mereu să mă surprindă plăcut.

Locația unde a avut loc evenimentul a fost Light House, un loc de care habar nu aveam că există. Felicitări, fetelor, căci reușiți să promovați locuri mai puțin populare din Cluj și o faceți atât de bine! Am avut parte de soare și vreme bună, ceea ce a făcut să completeze ideea de Summer Party.

bbm-cluj

Am avut și de acestă dată mulți sponsori, unii noi, alții care au sprijinit BBM Cluj și edițiile anterioare. Echipa Nivea ne-a pregătit câteva cockatil-uri fără alcool, cu ingrediente inspirate din noua lor gamă de geluri de duș. Mi s-a părut o campanie foarte tare și creativă, iar cocktail-urile au fost chiar bune. Și Sole Shop a fost alături de noi la eveniment și ne-a încântat ochișorii cu multe produse faine, noi pentru mine. La Casa ne-a pregătit un tort absolut superb și un candy bar colorat și delicios.

bbm-cluj

Summer Party by BBM Cluj a fost o ocazie excelentă de a mai interacționa cu fetele din blogosferă și de afla câteva lucrușoare noi. Am făcut poze, am râs, am mâncat, iar am făcut poze și am plecat de acolo încărcate cu cadouri. Dacă mă urmăriți și pe Instagram (vă invit să o faceți), o să vedeți mai pe larg toate produsele pe care le-am primit deoarece urmează o serie de unboxing-uri.

bbm-cluj-tropical-vibes

Așadar, lista sponsorilor este următoarea: Nivea, Green Sugar, La Casa, Sole Shop, Anastasia Beverly Hills (brand pe care îl găsiți, mai nou, în Iulius Mall Cluj în standul Victoria’s Secret), Clineo, Plant Line, Gerovital, Yves Rocher, Glov, 7th Heaven Romania, Melkior, Bioderma și Himalaya.

Mulțumim, Bianca, pentru toate momentele frumoase pe car le-ai surprins la eveniment. Mai jos vă las câteva dintre pozele pe care le-am făcut după eveniment, împreună cu Ștefana.

ootd-tropical-vibes
ootd-tropical-vibes
ootd-cluj
ootd-tropical-print

6 Replies to “Tropical vibes la BBM Cluj”

 1. Trandafir Mihaela Anabela says: iunie 17, 2019 at 10:45 pm

  tare draguta si asortata💋❤️💕 frumos eveniment, frumoase si incarcate cu buntati au fost plasutele😍👌 mi. a placut cum te. ai asortat😍👌, si fotograful tau știe bine sa. ti scoata toata frumusetea in evidenta👏👍

 2. Roman Nicoleta Ana Maria says: iunie 18, 2019 at 9:55 am

  Un eveniment frumos! Ai fost foarte frumos imbracata😍foarte frumoase pozele,locatia si ma bucur pentru tine❤

 3. Nechifor Loredana says: iunie 18, 2019 at 8:38 pm

  Fata, ce misto esti!
  Imi plac pozele cu tine! Imi place tinuta! Imi place coafura! <3

  1. madmoiselle says: iunie 20, 2019 at 2:19 pm

   Îți mulțumesc mult, draga mea! Te pup!

 4. Daniela says: iulie 2, 2019 at 4:19 pm

  Superbe pozele :X 10/10.

  1. madmoiselle says: iulie 2, 2019 at 9:21 pm

   Mulțumesc 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*