Ținutele purtate la Electric Castle 2019

Am primit multe complimente despre ținutele purtate la Electric Castle anul acesta, așa că de ce să nu vă povestesc mai multe despre ele? Dacă doriți o fărâmă de inspirație pentru festivalurile care urmează (Awake, Afterhills, Summer Well), vă îndemn să citiți în continuare.

Ținutele purtate la Electric Castle 2019 nu sunt create special pentru festivaluri. Ele pot fi purtate oriunde, oricând, dar mie mi-au plăcut atât de mult încât am decis să le păstrez pentru festival.

Cred că știți deja că sunt fan rochii/fuste. Le-aș purta zi de zi, fără să mă satur de ele. Evident, îmi plac și pantalonii, dar am o slăbiciune pentru fuste și rochii.

După cum ați putut vedea și pe Instagram, am defilat prin festival în două rochii și o fustă. În prima zi am ales o rochie lejeră, pe umeri și cordon în talie. Mi-am pus în picioare o pereche de bocanci, am adăugat câteva accesorii mici și drăguțe și am pornit în aventura electrică. Rochia a fost extrem de comodă și nu am transpirat deloc în ea. Ba mai mult, mi-a permis să mă joc Twist, să dansez în voie și să arăt bine în același timp. I really love this dress!

Pentru cea de-a doua zi am mizat de volum și am optat pentru o fustă de un verde turcoaz absolut superb. În partea de sus am ales un top croșetat cu mâneci scurte alb și, bineînțeles, bocancii. Sunt nelipsiți, mai nou, din ținutele mele.

Fusta poate părea pretențioasă și incomodă pentru festival, dar nu e deloc așa. Dovadă în acest sens sunt pozele de la patinoarul din festival. Nici o problemă!

În a treia zi a festivalului am purtat un tricou oversized cu imprimeu tare drăguț: un ananas pe care scrie I am limited edition. Are mâneci tip fluture și un buzunar aplicat, ceea ce mi-a fost de mare folos căci nu aveam unde îmi lăsa capacul de la obiectiv atunci când făceam poze. Este confecționat 100% din in și este o alegere excelentă pentru zilele caniculare.

În a patra zi de festival am optat pentru pantaloni cu talie înaltă și un crop top. Nu mă plictisisem nicidecum de fuste sau rochii, dar voiam musai să sar pe trambulina celor de la Orange, așa că fusta nu era o idee chiar bună.

Pantalonii sunt prevăzuți cu un elastic în talie și cordon din același material. Sunt foarte ușor de asortat, iar eu am optat pentru un crop top, căci știți că le iubesc și pe acestea. M-am simțit foarte bine și relaxată în această ținută. A fix ce trebuia pe căldura din festival.

Toate ținutele purtate la Electric Castle 2019 sunt de la Rohboutique și sunt la prețuri accesibile. Găsiți pe site o varietate de haine și accesorii, în caz că nu știți cu ce să vă îmbrăcați la următoarele festivaluri.

Acum am o întrebare pentru voi. Care ținută v-a plăcut cel mai mult? Mie, una, îmi e greu să aleg o ținută preferată din toate cele de mai sus!

Leave a Reply