Lookbook de primăvară

Am postat pe canalul meu de youtube primul meu lookbook de primăvară. Cum termometrul a arătat câteva grade în plus, cum am scos hăinuțele primite de la Femme Luxe la pozat. Îmi era dor să port ținute lejere, fără șapte staturi de haine pe mine.

Mi-am întâlnire cu Ștefana în Piața Unirii – cred că e cel mai comun punct de întâlnire din Cluj – și am început shooting-ul. Deși era destul de călduț afară, vântul bătea foarte, foarte tare. Chiar  îi povesteam Ștefanei cum m-am chinuit să-mi fac bucle drăguțe, iar vântul urma să le strice iremediabil. Vreau să spun că vântul a fost „efectul special” de la această ședință foto. Cred că pozele nu ar fi avut același farmec fără pletele acelea în vânt.

Prima ținută este compusă din

  • cămașă Zara
  • pulover Femme Luxe
  • fustă No name
  • Ciorapi No name
  • Ghete Zara
  • Ochelari Zaful

A doua ținută este compusă din

  • trening Femme Luxe
  • Jachetă Zara
  • Teniși Bon Prix
  • Bustieră Sweet@Co

A treia ținută este compusă din:

Știu, nu-s nu știu ce combinații wow, dar m-am gândit că poate v-ar plăcea un astfel de articol. Iar pentru că m-ați întrebat deja în social media despre hăinuțele pe care le-am primit de la Femme Luxe, m-am gândit să vă vorbesc pe scurt despre ele. Încă nu mi-am format o părere fermă pentru că le am de puțin timp. Femme Luxe este un magazin online din Anglia și livrarea se face prin curier. Asta mi-a plăcut mult. Fără Poștă, fără drame, fără cozi infernale, fără taxe absurde și inutile și, of course, fără colete pierdute.

Produsele au ajuns la mine în mai puțin de două săptămâni. Aș minți să spun că nu am avut emoții cu această comandă. Am stat ca pe ghimpi când am văzut că livrarea ca fi prin curier. Echipa Femme Luxe este foarte promptă și deschisă. În plus, pe site-ul lor găsiți articole vestimentare pentru toate gusturile și pe toate mărimile. Partea faină este faptul că mărimile corespund, așa că dacă vreți vrea vreodată să plasați o comandă pe acest magazin online, să știți că nu trebuie să vă faceți probleme cu mărimile.

Salopeta se află în topul preferințelor mele din produsele primite. Se așează super fain pe corp, fără să-ți scoată imperfecțiunile în evidență. Deși este dintr-un material subțire, nu mi-a fost deloc frig cu ea. Singura parte proastă este lungimea ei. Fiind mică de statură, salopeta îmi este lungă chiar și dacă port tocuri. Va trebui să o duc la scurtat, căci nu vreau să mătur în mod gratuit străzile Clujului, ori de câte ori ies din casă.

De asemenea, îmi place faptul că este versatilă, în sensul că o poți purta atât cu o pereche de stiletto, cât și cu o pereche de adidași. Contează doar cum alegi să o accesorizezi. Mi-a fost destul de greu să aleg doar o salopetă, căci pe site am văzut multe modele drăguțe.

Leave a Reply