Ce ghete purtăm în sezonul rece?

Înainte de Crăciun am primit un colet cu niște ghetuțe tare cute. Cum în perioada sărbătorilor nu prea am ieșit din casă, am decis ca în noul an să creez o ținută în care să intregrez perechea de ghete preferată. Așadar, duminica trecută am ieșit la plimbare în Parcul Central din Cluj. A fost un frig de crăpa pietrele, nu alta. Până am ajuns în parc am înghețat instant, părul nu mai stătea în nici un fel, iar degetele parcă intraseră în stand by.

Cu toate acestea, am reușit să filmez o nouă ținută. Destul de frenchy și foarte girlish. Am optat pentru o bluză pe gât neagră, care btw, este cea mai comodă și călduroasă bluză ever. Și, deși este elastică, se așează frumos pe corp și nu se electrizează. Am luat o pereche de pantaloni largi cu talie înaltă de la Zara, tot negri. Pata de culoare este dată de paltonul crem-bej, prevăzut cu un cordon. Partea interesantă este că nu prea eram fan palton lung, însă atunci când am probat acest palton am zis „Damn, it looks so good”.

Pentru un look complet, mi-am pus o pereche de cercei aurii cu negru pe care efectiv îi ador. Știu că sunt chinezării, căci i-am luat de pe Zaful la prețul de 0.99 euro. Dar sunt atât de cute! Chiar dacă mă țin o lună, nu-mi pare rău. Super foarte frumoși și extrem de ieftini! Am întregit outfitul cu o beretă neagră. O superbitate, nu alta! Iar acum, am început să am o slăbiciune pentru berete!

În picioare mi-am luat una dintre perechile de ghete pe care le-am primit recent. Când le-am văzut pe site, am zis că trebuie să le am, no matter what. Sunt comode și ușoare și, mai mult decât atât, îți fac piciorul să pară mai suplu. Vestea bună e că le găsiți la reducere, pe depurtat.ro.

Vă las mai jos și clipul. Sper să vă placă!

Leave a Reply