Top 10 cafenele și ceainării din Cluj

cafenele-cluj-top

Locuiesc de patru ani într-un oraș de poveste. Un oraș plin de istorie, diversitate, oameni frumoși și peisaje unice. Cluj Napoca, căci despre el este vorba, este orașul care m-a cucerit de la prima vizită și îmi oferă sentimentul de acasă. Nu m-aș muta aici decât dacă efectiv nu am altă alternativă, dar nu cred că va fi cazul. Sau dacă mă mărit cu cineva din altă zonă a țării. 🙂

Deoarece am mulți prieteni care s-au mutat recent în Cluj, m-am gândit că ar fi frumos din partea mea să-i invit la un mic tur virtual al orașului. Așadar, topul localurilor faine din Cluj este următorul:

  1. Samsara Chillout Teahouse. Această ceainărie se află printre preferatele mele. Are un decor unic, iar atmosfera este de poveste. Poate fi localul potrivit pentru o ieșire cu iubitul, dar și pentru o seară relaxantă cu prietenii. Oricum, Samsara este un fel de must see! Dacă ai ajuns în Cluj și nu ai vizitat acest local, degeaba ai venit! 🙂
  2. Enigma Cafe. Nu mai este nici un secret faptul că această cafenea are un design unic, spectaculos și foarte, foarte interesant! Produsele sunt de calitate, iar personalul este foarte prietenos și amabil! Recomand!
  3. SistersUn local tare drăguț în centrul Clujului. Personalul este drăguț și prompt, servirea este bună, produsele excepționale! Deși cafeneaua se află în centrul Clujului, prețurile sunt foarte bune!
  4. The Office Wine Bar. Acest local este puțin mai sofisticat, însă atmosfera este una caldă. Personalul este amabil și orientat către client, servirea este impecabilă, au un meniu variat! Se merită să mergi măcar o dată în acest bar.
  5. The Soviet.  De departe este una dintre cele mai interesante și frumoase cafenele din Cluj. Decorul este bine ales, băuturile bine preparate, servire bună, personal fain. Totul este așa…foarte sovietic!Nu voi uita niciodată acea cafea cu alcool :))
  6. La Pergola. Deși nu are cea mai bună servire, se merită să mergi măcar o dată acolo. Vei savura o cafea sau un cocktail cu cea mai frumoasă și inedită priveliște!
  7. MeronO cafenea cochetă în buricul Clujului, numită și the home of coffee. În prima parte a zilei este cafenea, iar seara devine wine bar. Este un local care merită vizitat, mai ales că au prețuri decente!
  8. Che Guevara. Deși nu este un pub sofisticat și foarte fancy, a reușit să mă cucerească prin decorul simplu, de efect cu accent cubanez. De asemenea, personalul este foarte prietenos, atmosfera este relaxantă, iar muzica este bine aleasă! Îl recomand cu mare drag!
  9. Jaxx. Cu un design aparte și cu o personalitate puternică, Jaxx se află printre preferatele mele. Decorul este bine ales, inspiră și respiră rock prin fiecare element de decor. Aici găsești o gamă variată de cocktail-uri alcoolice și non alcoolice și o cafea delicioasă. Se merită să-i faci o vizită? Hell, yeah!
  10. Tube- Social Chemistry.  Aflată în campusul studențesc Hașdeu, această cafenea reprezintă evadarea perfectă între cursuri.  Produsele sunt foarte bune, majoritatea fiind pe bază de cafea. Are un concept unic, original, care te invită într-o altă dimensiune, un alt univers magic al cafelei. Personalul este extrem de amabil și prietenos și care îți oferă toată atenția lor! Felicitări, Tube! You are amaizing!

Sper să vă fie de folos acest articol, iar dacă v-a plăcut vă invit să-l distribuiți mai departe!

xoxo

Leave a Reply