Dwyn Shop și Universul Lego

Jucăriile Lego sunt făcute pentru copii, dar cu care se joacă fără probleme și adulții. Căci, nu-i așa, lumea Lego este una creativă, interesantă, palpitantă, amuzantă și…fără limite. Trebuie să recunosc (spre marea mea rușine) faptul că eu am descoperit Universul Lego destul de recent.

O jucărie Lego poate fi cadoul perfect atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pe cuvânt! Nu vi s-a întâmplat niciodată să vă fie solicitat ajutorul pentru un joc Lego, iar la scurt timp parcă nu ați fi vrut să mai renunțați la joc? Eu, una, am pățit-o. Am comandat de pe magazinul online Dwyn Shop setul Lego Creator lakeside lodge 31048. L-am luat pentru nepoțelul meu, desigur, setul adresându-se copiilor între 7-12 ani. Curioasă din fire, am deschis setul pentru inspecție, să văd și eu cu ce se joacă al meu nepoțel drag. După vreo 5 minute, m-am apucat de construit, fiind frapată de acest joc. Este o modalitate perfectă de a evada din monotonia de adult și de a te amuza. Acest set conține aproximativ 368 de piese ( nu le-am numărat, dar așa scrie pe cutie), deci am avut ce construi! Partea interesantă acum începe: a început să-mi placă!

 

Pe Dwyn Shop ai o varietate de jucării Lego: Star Wars, Super Heros, Minecraft, Ninjago sau clasicele cutii care conțin cuburi Lego.

Fă o surpriză de Crăciun persoanelor dragi din viața ta, cumpărând seturi Lego de pe magazinul online Dwyn Shop!

 

One Reply to “Dwyn Shop și Universul Lego”

  1. Salut, acum am gasit aceasta pagina despre Dwyn Shop și Universul Lego.
    Cred ca saitul madmoisellesarcastique.ro este unul
    dintre mai folositoare saituri web de pe internetul din Romania.
    Mult spor pe mai departe.

Leave a Reply