Just Fashion says Hello!

jeans-denim

Știți momentul acela când mergi pe stradă și vezi o tipă îmbrăcată cu stil de nu poți să nu spui un „mamăăă, așa da” sau „de unde se îmbracă fata asta, că îmi place enorm bluza aia?” Astăzi vă prezint un magazin cu haine superbe de damă, cu care veți atrage multe priviri și aprecieri.

Just Fashion România este noul magazin online de care m-am îndrăgostit. De la primul click. Găsești aici tot ce îți dorește suflețelul: de la haine și încălțăminte sport, până la rochii și paltoane elegante. Cu blană, fără blană, mai groase sau mai subțiri, cu sau fără nasturi, cu un croi minimalist sau unul abstract, Just Fashion România are cele mai frumoase paltoane și trench-uri. Se știe că paltonul este acea piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Este un must have al sezonului rece.

Dar pentru că suntem deja în plină iarnă, trebuie să avem grijă să ne îmbrăcăm gros, dar în același timp, confortabil. Oare este posibil acest lucru? Eu zic că da! Un palton confecționat dintr-un material gros nu trebuie să te facă să te simți ca un urs panda, ci din contră: să-ți îmbrățișeze corpul cu materialul său moale și călduros.

Acest palton cu glugă este preferatul meu. Ador combinația perfectă dintre culoare, textură și imprimeul floral. Mă face să trec mai ușor peste zilele friguroase și mohorâte de iarnă.

Există mai multe modele și tendințe atunci când vine vorba de achiziționarea unui palton. Să fie colorat? Să fie negru, clasic? Să îmi iau unul cambrat sau să optez pentru unul asimetric? Să fie scurt sau lung? Cu model sau fără? Din lână sau alt material? Alegerea unui palton poate fi o chestiune dificilă, mai ales atunci când vezi mai multe modele care îți fac cu ochiul. Vestea bună este faptul că pe magazinul online Just Fashion România, găsești produse cu prețuri accesibile. Așadar, nu trebuie să dai o avere pentru un palton!

Unele femei își aleg paltonul după culoarea părului, altele după culoarea ochilor. Eu zic că cel mai important criteriu este forma corpului, urmat îndeaproape cu stilul tău vestimentar. Vă las mai jos câteva modele de palton pe care le-aș purta oricând.

 

Vă mai spun un secret. La un scurt search pe Google a cuvintelor cheie „rochii Revelion”, veți găsi cele mai frumoase rochii pentru cea mai importantă seară din an.  Just Fashion România are o vamă variată de rochii pentru voi: cu paiete, din dantelă și tull, baby doll sau conice, lungi, scurte, rochii elegante în cloș, etc. Alegerea vă aparține!

Psst! Să vă mai spun ceva: toate produsele de pe Just Fashion România sunt fabricate în România. Spor la cumpărături! 🙂

 

xoxo

 

Leave a Reply