Evolio X-Fit S – ajutorul meu de nădejde!

smartwatch

Știți lucrușoarele alea mici care fac chestii inteligente? De exemplu, ceasul nu îți mai indică doar ora, ci e și pe post de calendar; telefonul mobil nu îl folosești doar pentru a trimite un sms, ci faci poze pe care le editezi mai apoi, trimiți e-mailuri, înveți să gătești și multe, multe altele.

Eu nu mă pot considera un fan pre înfocat al gadgeturilor deoarece mi se par complicate. Rectific: ele nu-s complicate, sunt eu mai grea de cap și nu prea știu să le folosesc. Ceva, însă, mi-a atras atenția: Brățara Fitness Evolio X-Fit S.

 

 

bratara-evolio

Ce este Evolio X-fit S?

Deși e doar o brățară micuță, știe să facă multe lucruri deștepte. De exemplu, brățara fitness Evolio îți monitorizează pe timpul zilei activitatea, iar pe timpul nopții măsoară calitatea somnului. De asemenea, îți numără pașii efectuați într-o zi, îți arată caloriile arse și distanța parcursă. Cine ar fi zis că o brățară ar fi în stare de așa ceva? Dar stați, că funcțiile ei nu se termină aici..Pe lângă design-ul finuț și elegant, acest gadget este foarte util.

De ce am nevoie de un astfel de gadget?

Este o formă subtilă de a-mi transmite un sincer „mișcă, fă!” Fiind o persoană destul de ocupată și foarte comodă, uit să fac mișcare. Acest accesoriu genial mă anunță de fiecare dată când devin sedentară, ba mai mult, îmi amintește să consum lichide.

Este 2 în 1. Brățară cool și smartwatch. Pe lângă funcțiile inteligente ce țin de fitness, pot verifica ceasul cu o simplă atingere în partea inferioară a ecranului. Acest lucru este posibil datorită ecranului de tip touch screen.

Îl pot conecta la smartphone. Ei, asta m-a dat pe spate! Acum nu mai ratez nici un sms și nici un apel deoarece mă anunță  brățara Evolio X-Fit S când mă caută cineva. Cu o vibrare fină îmi arată în timp util ce se întâmplă pe smartphone-ul meu.

Îmi face viața mai ușoară. Evolio s-a gândit la persoanele zăpăcite, așa ca mine, care intră la duș cu ceasurile, Deși X-Fit-ul nu este un ceas, ci e o brățară cu multiple funcții, prezintă rezistență la apă. Asta așa, ca bonus!

Pe scurt, Brățara Fitness Evolio X-Fit S ar fi ajutorul meu de nădejde! M-ar motiva mult mai mult să fac sport și să respect programul de fitness. Voi ce părere aveți?

 

xoxo

 

 

 

Leave a Reply