Sufăr de insomnii..

saltea-pat
„Sufăr de insomnii, dacă nu vii. Dacă nu faci ceva cu salteaua aia!” îmi spun în fiecare seară când se apropie ora de somn.

Nu am înțeles niciodată cum o saltea îți poate influența calitatea somnului, până când m-am mutat în minunatul apartament în care locuiesc și acum. Nu, pe bune, este un apartament fain, dar îi lipsește ceva. E fix ca în reclama aceea; mai trebuie puțin Fuchs! În cazul meu, mai trebuie o saltea mai mare, mai moale și mai confortabilă. Așa, ca cea pe care o am acasă! Și pe care o ador!

 

Știți momentul acela în care te trezești dimineața în pat de-a curmezișul? Sau momentul acela în care te trezești super odihnit, cu bateriile încărcate și pregătit pentru o nouă zi? Hmm..da, îmi cam este dor de acele momente. Salteaua actuală este tare, veche, antică și scârțâie când mă foiesc în timpul somnului. Este atât de tare și dură încât materialul din care este confecționată parcă mă respinge și nu se sfiește să-mi arate asta. Cum îmi schimb poziția, cum începe să strige să stau cuminte. Și scoate niște sunete de îți alungă tot somnul acela dulce și liniștit. Și, culmea, nu m-am îngrășat ca să poată folosi numărul mare de kilograme împotriva mea. Cert este că nu mă pot odihni nicicum pe salteaua din noul apartament. Sunt doar la un pas de a fi diagnosticată cu insomnii.

Este timpul să iau măsuri și să-mi comand o saltea comodă, care să mă accepte așa cum sunt; să-mi ofere un somn de calitate, odihnitor și relaxant, să îmi protejeze coloana vertebrală și să se adapteze formei corpului meu.

Unde se găsesc astfel de saltele? Pe magazinul online Saltele-Online.ro. 
De ce să aleg Saltele-Online.ro și nu alt magazin?

Ei bine, aici cumpăr rapid și simplu. În primul rând, mă pot bucura de salteaua nouă și confortabilă în maxim 48 de ore. În al doilea rând, site-ul lor găsesc o gamă variată de produse, cu peste 30 de tipuri de saltele. În al treilea rând. raportul preț-calitate este mai mult decât ok. În al patrulea rând, dar nu ultimul, echipa este promptă, înarmată cu răspunsuri bune pentru întrebările dvs. Aici nu doar cumpăr un produs, ci învăț să investesc în sănătatea mea!

Iar pentru că am ales să investesc în sănătate și confort, am decis să-mi schimb și scaunul de birou. Dintotdeauna mi-am dorit un scaun directorial, însă acum am înțeles și avantajele acestuia. Un scaun directorial este proiectat în așa fel încât corpul nostru ( în special zona lombară) să nu aibă de suferit. Acest tip de scaun are scopul de a-ți spori confortul petrecut la birou, productivitatea și fluxul sanguin.

Scaune-Online.ro ne pune la dispoziție niște bijuterii de scaune pentru birou, accesibile pentru buzunarul fiecăruia. În momentul de față oscilez între două scaune de birou, cu design asemănător și funcții ușor diferite.

 

 

Scaunul negru are inclus un sistem de masaj ( genial, știu!), iar cel maro se poate rabata. Hmm..grea decizie! Până una, alta, vă invit să-mi spuneți preferințele voastre în materie de saltele și scaune pentru birou!

 

xoxo

 

Leave a Reply