There`s nothing like home

Mi se întâmplă des ca atunci când vorbesc cu prietenii mei la telefon să mă întrebe ”ești acasă la Cluj sau la Suceava?”

theresnoplacelikehome2

Am fost provocată de către Stona să vă povestesc cum îmi place să-mi petrec timpul acasă, iar pentru a putea face acest lucru trebuie, mai întâi, să definesc conceptul de acasă. Pentru mine acasă nu e locul unde se află casa părintească, nu este locul unde am copilărit și nici adresa din buletin. Acasă, pentru mine, este acolo unde este și inima, nu doar corpul; este locul acela în care vorbele sunt de prisos, unde poți fi tu în cea mai pură formă a ta, unde te simți liber și de unde nu ai mai pleca. Pentru mine, Teen Ranch înseamnă acasă. Aici nu sunt restricții ori reproșuri. Pot să râd, să fiu caraghioasă, să plâng, să dorm sub cerul înstelat, să stau în pijamale cât e ziua de lungă și să cânt sub duș fără să deranjez vecinii.

Teen Ranch este locul unde mă întorc mereu cu drag și dor și mereu, dar mereu am parte de experiențe inedite deoarece respect cu sfințenie o regulă de aur: grijile, gândurile negative, stresul, deadlineurile, neajunsurile le las la intrare.

Cum îmi petrec timpul acasă? Bucurându-mă de fiecare lucru, de fiecare moment și de fiecare persoană din viața mea. Dimineața, înainte de răsărit, îmi place să ies la plimbare cu Bono, căluțul meu favorit. La întoarcere, savurez o cafea în foișorul cabanei și admir natura din jurul meu. Efectiv mă îndrăgostesc de locul acesta din nou și din nou. În zilele de iarnă, îmi place să citesc pe fotoliu, în fața șemineului sau, pur și simplu să petrec un timp de calitate cu fratele meu, depănând amintiri.

Acasă reprezintă cel mai frumos loc de pe pământ și aș putea scrie despre asta zile întregi, însă mă opresc căci am ceva interesant să vă transmit. Stona organizează Zilele Porților Deschise între 13-15 octombrie, cu ocazia lansării magazinului online www.stona.ro. Invitatul special este Lorand Soarez care va împărtăși cu noi strategii eficiente pentru dezvoltarea unei afaceri. Așadar. dacă ești curios, ia-ți familia ori prietenii, vizitați magazinul și transformați-vă casa în acasă!

There is nothing like home. Do you agree?

 

 

Leave a Reply