Terapie cu mandale

mandale-accesorii

Recent s-a încheiat primul meu concurs organizat pe pagina de facebook a blogului. Au fost puse în joc două mape de colorat cu mandale, oferite de La Măndălit. Din câte am observat, acest nume nu vă este prea cunoscut, așa că astăzi vă voi povesti puțin despre persoana din spatele acestui concept.

Cine este La Măndălit?

Atunci când spui La Măndălit, faci referire la o singură persoană. Nu ei, nu ele, ci o ea. Andreea Cătălina este persoana care a creat acest business frumos și productiv. Andreea a pornit călătoria în lumea artei de la vârsta de 9 ani, fiind pasionată de desenele din comic books. Au urmat apoi 11 ani de studiu în domeniul artistic, în care abilitățile ei au fost șlefuite și bine conturate, pentru a deveni persoana de succes de astăzi.

Ce este o mandală?

Mandala reprezintă un simbol vechi, care înseamnă „ceea ce conține un cerc”. Scopul acestor mape cu mandale este, în primul rând, de relaxare prin actul coloratului. Mai mult decât atât, aceste mape pot deveni un instrument de explorare și transformare personală.

Cum a început această poveste cu și despre măndălit?

Acest business a început cu o poveste. O poveste sinceră, dar trăită intens. Andreea povestește că totul a început dintr-o curiozitate legat de acest cuvânt-simbol, mandală. După un scurt research, a înțeles oarecum ideea de bază și a început să deseneze diverse forme, aducând mici îmbunătățiri. Făcea acest lucru fără a avea un scop anume, doar își asculta instinctul de a continua. Acest proces de creație a condus-o către o adevărată descoperire a sinelui.

De ce o mapă de colorat și nu o carte de colorat?

Ei bine, pe mine nu mă pasionează coloratul. Niciodată nu am avut talent la desen, în consecință nu mă oboseam să măzgălesc o coală de hârtie cu diverse forme imprimate. Asta până să descopăr mapa de colorat „Red Dress”. Andreea mi-a oferit și mie un cadou cu ocazia organizării concursului pe pagina de facebook și am luat acest cadou ca pe un semn. Am început să desenez din curiozitate. Prima dată am inspectat mapa, m-am uitat sceptică printre foi, am deschis cutia de culori și m-am apucat de treabă. Nu mă simțeam cu nimic mai specială și nu mă încerca nici un sentiment. După ce am terminat prima rochie, eram extenuată. Mă simțeam ca și cum am dat la sapă trei zile întregi sau ca după o oră de cardio! M-am uitat la planșa colorată și mi-am zis că Andreea a făcut o greșeală atunci când mi-a oferit acest cadou. Coloratul nu este de mine. De fapt, eu eram prea stresată să nu-i stric produsul, de a nu colora pe lângă..

 

mandale-de-colorat

Am abandonat mapa „Red Dress” pentru câteva zile. Într-o zi, în timp ce așteptam să-mi vină inspirația pentru un articol, am zărit cu coada ochiului mapa. Am abandonat iritată laptopul și am deschis mapa din nou. De data această am analizat fiecare rochie în parte. Am închis ochii și am încercat să mă pun în pielea Andreei, gândindu-mă cum ar desena ea aceste rochii. M-am apucat din nou să colorez. De data aceasta, am gândit fiecare părticică din rochie,fiecare culoare, fiecare detaliu. Atunci când am terminat cea de a doua rochie, nervii îmi trecură. Eram relaxată. Ba mai mult, chiar zâmbeam. Nu aș fi zis că o să-mi placă de desenez.

Cărțile de colorat sunt impersonale, pe când aceste mape sunt făcute manual, cu suflet. Și asta face diferența!

Mapa „Red Dress” reprezintă cel de-al doilea produs creat de Andreea, care are scopul de a-ți (re)descoperi feminitatea. Feminitatea nu este un accesoriu pe care-l iei cu tine atunci când simți nevoia, feminitatea reprezintă o stare, o atitudine. E simplu: o ai sau nu o ai!

Dacă v-am făcut curioși, puteți găsi mai multe detalii pe pagina de facebook La Măndălit, unde găsiți date de contact despre Andreea. Vă stă la dispoziție cu drag pentru orice întrebare și sunt sigură că vă poate oferi mai multe detalii despre mapele cu mandale.

Voi ați încercat aceste mape cu mandale? Vă invit să dezbate, acest subiect în secțiunea de comentarii!

xoxo

 

Leave a Reply