1Million de amintiri de V-day

parfum-barbati

La prima întâlnire, m-am îndrăgostit de parfumul lui. Era un miros puternic, dar nu înțepător. Intens și seducător. Dulce, ușor picant și, în același timp, lejer. Nuanțele de citrice și trandafiri se împleteau armonios cu nuanțele de lemn de santal și patchouli. Acest mix senzual de arome m-a cucerit. Iremediabil!

Iar EL, el emana acest miros incredibil de sexy prin fiecare por al său. Acest parfum îi accentua perfect trăsăturile masculine și parcă îl făcea mai misterios, mai…atrăgător. Devenisem oarecum dependentă de acest miros. Fiecare întâlnire cu el reprezenta pentru mine doza de fericire și desfătare a simțurilor. Mirosea a iubire, a mister, a soare, a nisip strălucitor și fin de vară, a împlinire și succes. Mult timp mi-a rămas gândul la acest parfum, dar fiind la prima întâlnire îmi era jenă să-l întreb cum se numește.

1Million de la Paco Rabanne! Acesta este parfumul de bărbați care m-a ținut pe jar o vară întreagă. Parfum de bărbați…pe care am ajuns să-l mai folosesc și eu din când în când, căci mirosul său este unul aparte. Cei care îl folosesc știu despre ce vorbesc!

De Valentine`s Day – căci tot se apropie această zi de sărbătoare – cadoul perfect ar fi chiar acest parfum. Pe Aromeonline îl găsesc redus la un preț foarte ok, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Deși EL face acum parte din trecutul meu, îi voi oferi  cadou acest parfum, având o semnificație aparte pentru noi. Sunt sigură că voi reuși să-l surprind plăcut și că voi reuși să-i fur încă un zâmbet sincer!

1 Million de zâmbete – 1 Million de clipe fericite- 1 Million de amintiri.

 

Tu ce cadou îi faci iubitului tău?

xoxo

 

 

 

Leave a Reply