Infecția urinară – încă un subiect tabu în 2017

Ne dorim a fi un popor educat și civilizat, un popor modern. Deși suntem înconjurați de obiecte smart, de accesorii și gadgeturi care ne fac viața mai ușoară, deși avem acces la informație fără nici un fel de restricție, deși ne aflăm în 2017, noi încă avem subiecte tabu. Subiecte pe care le considerăm rușinoase, deși sunt fenomene absolut normale. De exemplu, igiena intimă și infecțiile urinare încă sunt considerate subiecte tabu.

Cred că orice persoană a avut, măcar o dată-n viață, o infecție urinară. Statistic vorbind una din două femei suferă sau a suferit de infecție urinară. Sunt multe cauze care duc la această afecțiune, dar vestea bună este faptul că există tratamente pentru combaterea acesteia.

Când eram copil dezvoltam des infecții urinare. Și îmi era rușine să vorbesc despre asta. Nimeni nu mi-a explicat ce înseamnă această afecțiune, de ce (re)apare și cum o pot preveni. Acum, ca adult, am înțeles faptul că de cele mai multe ori infecția apărea din cauza pietrelor la rinichi și din cauza faptului că nu mergeam la timp la toaletă. Ca și tratament, eram îndopată cu pastile fel de fel. Mi-aș fi dorit să fi știut de ceva tratamente naturiste, care să mă ajute să mă fac bine.

tratament-infectie-urinara

 

De curând, am aflat de NoCist, suplimente nutritive pe bază de merișor pentru combaterea infecțiilor urinare, oferit de Bioelemente. Aceste suplimente naturiste se găsesc sub formă de capsule sau pliculețe, în două variante: Intensiv și Prevent. NoCist Intensive este un tratament pentru șapte zile (o cutie cu șapte pliculețe) cu extract de merișor, care tratează eficient și rapid infecțiile urinare. Este recomandat a fi consumat seara, înainte de culcare. NoCist Prevent se găsește sub formă de capsule vegetale, tot cu extract de merișon, dar acest tratament durează doisprezece zile. Poate fi util ca și metodă de prevenire sau poate fi folosit ca și prelungire a tratamentului NoCist Intensiv. Datorită formulei exclusive din plante, impactul acestor tratamente este mai îndelungat.

Ce poți face dacă suferi de o infecție urinară? Pe lângă tratamentul de mai sus, poți să:

  • bei mult lichide, de preferat apă plată. Din experiență vă spun că ajută!
  • fii atentă la igiena intimă
  • mergi la toaletă imediat ce simți nevoia, fără să amâni pentru că mai ai 5 minute din serial sau îți e lene să te ridici din pat.
  • folosești produse cu PH neutru.

 

infectie-urinara

 

Tot pe magazinul online Bioelemente am văzut un săpun lichid special conceput pentru zona intimă, cu PH neutru, fără parabeni și tot soiul de sulfați care igienizează, calmează, hidratează, protejează și previne apariția infecțiilor!

Sursă foto: bioelemente.ro

xoxo

Leave a Reply