Jucăriile erotice: sarea și piperul din relație

jucarii-erotice

Continuăm lista subiectelor tabu din România cu jucăriile erotice. Le folosim? Nu le folosim? De ce le folosim? Cum și când le folosim? Cum ar reacționa partenerii dacă le-am propune asta? Sunt multe întrebări care ne vin în minte atunci când dorim să introducem jucăriile erotice în viața noastră sexuală de cuplu.

Eu plec de la premisa că aceste jucării nu ar trebui să fie pe primul loc în viața noastră sexuală. „Am un vibrator șmecher, nu mai am nevoie de partener”; „Jucăriile nu mă cicălesc, așa că le prefer pe ele”; „Oricum rezultatul este același, de ce m-aș implica emoțional într-o relație, ca să sufăr mai târziu?” Ei bine, aceste gânduri mi se par nesănătoase. Jucăriile erotice sunt bune, atâta timp cât nu facem abuz de ele.

jucarii=sexuale-cuplu

Sunt multe persoane care asociază jucăriile sexuale cu ceva scârbos, inconfortabil și chiar imoral, dar acest lucru mi se pare greșit. Atâta timp cât alegeți o astfel de jucărie care să fie pe placul vostru și atâta timp cât sunteți deschiși și pe aceeași lungime de undă, nu aveți cum să dați greș.

Pentru viața de cuplu, jucăriile sexuale sunt precum sarea și piperul. Sunt acele mici detalii care fac diferența și care fac ca actul sexual să fie mai…pe gustul vostru. Erotic24 vă pune la dispoziție o  gamă largă de produse, care mai de care mai îndrăznețe și, de ce nu, sexy. O pereche de cătușe în timpul preludiului, o mască pusă pe ochi sau un ulei cu arome exotice sunt doar câteva dintre variantele cu care puteți începe.

Iar pentru că tot vine Valentine`s Day, lăsați-vă purtate de val și gândiți-vă la o surpriză pentru iubitul vostru. Fie că optați pentru un decor romantic cu lumânări parfumate, petale de trandafiri și un set de cătușe, fie că optați pentru un ceva mai obraznic și îndrăzneț, iubitul vostru va aprecia inițiativa voastră. Iar dacă sunteți de mai mulți ani într-o relație, acest lucru vă poate apropia.

Dacă sunteți fan Fifty Shades of Grey, cu acest set de mai sus puteți fi chiar voi protagoniștii unui scenariu hot.

xoxo

 

One Reply to “Jucăriile erotice: sarea și piperul din relație”

  1. Foarte bine scris articolul, monotonia este unul din cei mai mari inamici al unei relatii.

Leave a Reply