T.O.T.

Weekendul acesta a fost special pentru mine. De ce? Pentru că am participat la T.O.T.( Training of Trainers) la Centrul pentru Dezvoltare Cluj.

Poate vă întrebați ce este atât de special în a participa la un training de formare. Ei bine, acesta era unul dintre obiectivele mele pentru anul acesta și sunt foarte bucuroasă că l-am putut bifa pe check list-ul meu. Îmi doream de foarte mult timp să devin trainer, să pot sta în fața unui grup de oameni și să le livrez informații utile pentru ca, mai apoi, să le poate pună în pratică. Inițial credeam că este simplu să devii trainer, dar ca la orice lucru, trebuie muncă și iar muncă. Pe lângă gestionarea emoțiilor, trebuie să ții cont de mult mai multe lucruri în training-ul pe care-l susții. Nu intru acum în detalii, dar toate acele lucruri le-am învățat în weekendul ce tocmai a trecut de la niște oameni absolut minunați. 

A fost un weekend lung, cu multe zâmbete, glume, informații, joculețe și energizere. A fost fantastic și l-aș repeta oricând! Fără părere de rău. E drept că vei simți oboseala, uneori foame super mare și, poate, nevoia de a ieși la țigară, dar nimic nu se compară cu acel sentiment din ultima zi, după ce îți prezinți trainingul. Dacă la început am fost sceptică, acum sunt împlinită!

Mulțumesc echipei de traineri care a avut grijă de noi și care ne-a suportat întregul weekend! 

Dacă îmi permiteți să vă dau un sfat, acela a fi FACEȚI CE VĂ PLACE!!!

P.S. Da, oficial sunt trainer!!!

Leave a Reply