Moroccanoil – produse pentru îngrijirea părului

moroccanoil-produse-ingrijiea-parului

Nu sunt adepta reclamelor pe blog, dar azi doresc să vă prezint câteva produse pe care efectiv le iubesc. Probabil aţi auzit de brandul Moroccanoil – un brand cu produse pentru îngrijirea părului: tratamente pe bază de ulei de argan, măşti de reparare sau de hidratare, o gamă variată de produse pentru îngrijirea părului și produse de styling.

 

Azi am descoperit şamponul Extra Volume, care este potrivit atât pentru persoanele cu părul fin, cât şi pentru persoanele care au scalpul gras. Acest şampon conţine substanţe nutritive, dar şi ulei de argan pentru a curăţa şi a readuce volum părului, dar şi pentru a oferi strălucire şi hidratare firului de păr pentru a-l face mai uşor de coafat. Şi pentru că tot este la modă, acest şampon nu conţine sulfaţi, fosfaţi sau parabeni.

Moroccanoil Conditioner Extra Volume are o formulă îmbogăţită cu cheratină, color safe și fără sulfaţi, oferind părului textură, luciu şi maleabilitate fără a încărca părul.

Tratamentul Moroccanoil cu ulei de argan este de-a dreptul formidabil..face minuni încă de la prima aplicare. Are o textură uşoară, hrăneşte şi repară firul de păr şi toate astea doar cu..un strop de ulei. Şi când zic un strop, mă refer efectiv la un strop de ulei. Tratamentul se poate aplica atât pe păr uscat, dar şi pe părul umed şi îţi menţine părul hidratat până la următoarea spălare.

 

Preţurile nu sunt tocmai mici, dar când te gândeşti la faptul că faci economie la produsele de styling (pentru că nu mai ai nevoie de fixativ, gel sau altceva pentru îngrijire dacă foloseşti uleiul).

Îţi recomand cu căldură aceste produse – părul tău  îţi va mulţumi.

Ah, era să uit!! Eu folosesc uleiul şi pentru corp. Hidratează pielea super!!!

Dacă te întrebi unde poţi găsi produsele MOROCCANOIL, le găseşti în magazinele Topline din toată ţara sau online pe e-shop!

P.S. Acesta nu este un articol de reclamă!

xoxo

Leave a Reply