Sunt Gigel și sunt cel mai bun lucru din viața ta!

barbatul-ideal

Pe principiul “Ia un pistol și împușcă-te, insist!”, declar război tuturor bărbaților superficiali și egoiști de pe Pământ. De ce? Pentru că m-am săturat să privesc prinți care se transformă, mai devreme sau mai târziu, în broscoi.

Poate că și voi ați auzit bărbați debitând aberații precum „ar trebui să te simți specială că m-ai întâlnit”, „altu ca mine nu mai găsești” sau  „sunt cel mai bun lucru din viața ta!”

Hai nu zău?!

Știi când ai fi cel mai bun lucru din viața mea? 

Atunci când m-ai lăsa să îmi odihnesc capul pe pieptul tău după o zi lungă, când m-ai suna doar ca să-mi auzi vocea de zeiță, când mi-ai aduce un latte cu sirop de alune doar ca să mă faci să zâmbesc, când m-ai ține în brațe în zilele în care sunt down, când mi-ai găti desertul preferat sau când mi-ai aduce un Nurofen când mă apucă durerea de ovare.

Probabil ai fi cel mai bun lucru din viața mea când m-ai ține strâns de mână în public, când mi-ai zâmbi sincer, fără urme de ironie și sarcasm, când m-ai săruta doar ca să mă faci să-mi treacă supărarea și  când mi-ai face masaj pentru a mă răsfăța. M-ai ține de mână când conduci, mi-ai cânta la chitară atunci când îți cer acest lucru, mi-ai face surprize și mi-ai face complimente sincere.

Bineînțeles, ai putea fi cel mai bun lucru din viața mea dacă m-ai asculta când îți vorbesc serios, mi-ai răspunde la mesaje imediat și nu după câteva săptămâni și ți-ai cere scuze atunci când greșești. Ai fi corect, sincer, responsabil!

Ți-ai face timp pentru mine, chiar dacă programul îți e super încărcat, ai veni cu mașina după mine la servici pentru că îți e dor să mă vezi, m-ai lăsa să te alint.

Ai fi cel mai bun lucru din viața mea probabil dacă m-ai lăsa să fiu eu, în loc să fiu ceea ce vrei tu să fiu.

Așa că, dacă nu mă cunoști și nu ai nici cea mai vagă idee ce e mai bine pentru mine, du-te și ciripește în altă parte!

xoxo

 

 

 

2 Replies to “Sunt Gigel și sunt cel mai bun lucru din viața ta!”

  1. Buna. Sunt Gigel 😛

    1. madmoiselle says: Reply

      Buna, Gigel! :))

Leave a Reply