Noul trend în online. Și nu e marketingul!

moda-in-online

Azi nu am chef să fiu drăguță, nici măcar ironică. Azi nu voi scrie nimic siropos, așa pentru suflețel. Nu voi scrie nici despre tipul de la birou care veșnic nu salută, nici despre vecinul mă trezește pe ritmuri de bormașină, nici despre cei doi tineri care și-au aruncat gunoiul pe jos și nici despre zâmbetul fals pe care îl primesc în fiecare dimineață de la tipul care îmi pregătește cafeaua to go.

Azi voi scrie despre tine. Da, da. Despre tine.

Despre tine. Tu cel care dai seen fără să răspunzi cu orele sau, uneori, cu zilele. Tu cel care nu te obosești să tastezi un răspuns pentru că ești prea busy, iar bullshit-urile tale au prioritate – asta în timp ce vrăjești minore pe Tinder. Tu, masculul feroce care nu răspunde repede pentru a nu fi luat de fraier și pentru a arăta cine e șeful în discuție.

Despre tine. Tu fata inabordabilă, sexi și rea, care ești în permanență curtată de dubioși pe internet. Tu cea care ai impresia că dacă îi răspunzi la frumosul ăla cu ten bronzat mai târziu, ești mai deșteaptă, mai interesantă, mai misterioasă. Tu, diva part-time, care trăiește pe principiul “muritorii de rând ar trebui să se mulțumească cu un seen amărât. Să zică merci că nu i-am dat ignor!”

Despre tine, celui care cei 7 ani de acasă îi cam dă cu virgulă. Care a fost educat destul de prost sau care a devenit un om superficial și ursuz, preocupat doar de propria persoană.

Eu am învățat că atunci când cineva îmi scrie, e drăguț și politicos să răspund. Dacă ai timp să dai seen și să citești un mesaj, ai și 30 de secunde să scrii un „sunt ocupat/ă, vorbim mai târziu”. Serios, nu îți ia mai mult de 30 de secunde, decât dacă acum ai descoperit telefonul mobil și habar nu ai cu ce se mănâncă. Dar tu, tu nu te poți încadra în această categorie! No f***ing way!

Ce ar fi să răspunzi chiar acum la mesajul pe care l-ai primit? 

xoxo

One Reply to “Noul trend în online. Și nu e marketingul!”

Leave a Reply