6 luni – câte realizări?

obiective-2017

La începutul acestui an, vă prezentasem lista mea de chestiuțe pe care le fac în 2017. Nu mi-am făcut o listă prea lungă, tocmai pentru a putea bifa toate obiectivele. Acum, după 6 luni, fac o mică verificare a wishlist-ului meu. Ce ziceți, m-am ținut sau nu de treabă?

Schimbare de look. Ei bine, am început procesul schimbării de look, mai e puțin până voi ajunge la nuanța mult visată. Ema Mureșan e cea care se ocupă părul meu. Thanks, darling pentru toate sfaturile despre îngrijirea părului! So, primul lucru e bifat!

schimbare-look

Permis de conducere. Well, nu știu ce am de nu mă apuc de el! Mai am câteva luni ca să mă încurajez singură că pot realiza și acest lucru!

Cosmetizarea blogului. Aici, lucrurile sunt cât se poate de clare.  Sunt mândră de design-ul blogului meu și vreau să mulțumesc omuleților care fac posibil toate dorințele mele. Am în jurul meu persoane așa faine, încât uneori îmi propun ei unele schimbări. Vă spun un mare MULȚUMESC! Vă sunt recunoscătoare!

Mersul la sală. Hmm..am fost cu ceva timp la Pilates, dar am renunțat după vreo 2 săptămâni. Nu era chiar pe placul meu. Acum mi-am făcut abonament la fitness, iar partea faină este că nu merg singură. Așa am mai multă motivație și companie super plăcută. Anyway, am reușit să slăbesc vreo 4 kg doar pentru că am început să mă odihnesc cum trebuie noaptea și mănânc oarecum regulat.

Să călătoresc mai mult. Am planificat o mini vacanță în Londra și Roma prin octombrie. E un început, right? 🙂

Mai multe sesiuni de training.Chiar dacă am mai ținut training-uri în 2017, nu pot să mă laud cu un număr foarte mare de training-uri. Momentan le-am lăsat în stand by deoarece am nevoie de un plan mai serios. Voi reveni când mă voi simți pregătită.

street-food-festival

Conferințe și evenimente. În 2017 am participat la mult mai multe evenimente, ceea ce mă face să mă simt bine că am mai bifat un lucru de pe listuța mea. Să vă spun și un mic secret? În toamnă voi avea și primul meu event. Can`t wait!!

Să scriu o carte. Well, am început deja. Sper să vă placă rezultatul! Mai am mult de muncă până o voi avea și fizic, dar toate la timpul lor.

Am renunțat la dorința de a-mi întâlni prințul pentru că dau numai pentru broscoi. Cu toate acestea, am început să iert mai mult și să fiu mai fericită. Da, și acum am ajuns să beau și cei doi litri de apă pe zi!

După 6 luni, sunt mult mai aproape de atingerea obiectivelor mele.

Voi cum stați la capitolul obiective pentru 2017?

xoxo

 

 

 

 

Leave a Reply