Splash by Flormar

gama-splash-flormar

În cazul în care nu ați observat deja, Flormar a lansat luna aceasta o nouă colecție, Splash.

Produsele tropicale, în ambalaje colorate și amețitor de atractive, sunt acum la un click distanță. Pudră iluminatoare, farduri metalice în culori vii sau rujuri obraznic de colorate, cosmeticele din gama Splash se asortează perfect acestui sezon cald, astfel ca tu să te bucuri la maximum de zilele toride de vară!

pudră-iluminatoare-flormar-splash

Pe mine m-a atras mult acest mixt de pudre: Tropical Bronzing Powder și Splash Powder Illuminator. Bucură-te de un ten cu un aspect de bronz natural și seducător pentru mai mult timp! Sunt potrivite pentru orice tip de ten, grație formulei speciale care protejează și hidratează pielea.

pigmenti-metalici-flormar

Nici fardurile metalice din gama Splash nu pot fi trecute cu vederea! Disponibile în mai multe nuanțe, Fardul Summer Metallic îți conturează perfect ochii pentru un look de senzație!

gama-splash

Dramatic Volume Mascara completează machiajul seducător, oferind volum genelor încă de la prima aplicare. Fii remarcată în mulțime, fii unstoppable!

gloss-tropical-splash

Glossul Pure Plumping este și el la înălțime, oferind buzelor o nuanță naturală, în timp ce Glossul Tropical Summer Plumping îți conturează buzele fix în nuanța dorită. Ingredientul minune, lemnul dulce, accelerează circulația buzelor și oferă un volum de senzație! Intră pe site, alege-ți nuanța favorită și…kiss kiss kiss!

parfum-tropical

Tot din această gamă fac parte și noile esențe Flormar. Cu un parfum floral-fructat, mixate cu note orientale, Body Mist-urile Flormar sunt gata să îți încânte simțurile la cele mai ridicate temperaturi!

P.S. Nu am apucat să testez aceste produce, acest material este unul pur informativ! Have fun and try SPLASH by Flormar!

xoxo

Leave a Reply