Și bobocii câștigă la Webstock

webstock-conferinta-social-media

Pe 30 septembrie am participat la Webstock, cea mai mare conferință de social media din țară. Cred că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o pe anul ăsta.

 Cum mi s-a părut? Ei bine,  genial! Știam că voi fi plăcut surprinsă, dar acest eveniment pur și simplu mi-a întrecut cu mult așteptările. Și, vorba aia, am mai participat la evenimente la cei 25 de ani ai mei.

Au fost paneluri bogate în conținut, cu personalități din diverse domenii de activitate care, însă, au avut un numitor comun: trendurile în social media.

Ce ai pierdut, drag cititor?

  1. Networking de calitate. Au fost prezenți așa mulți oameni faini, calzi, amuzanți și foarte, foarte prietenoși. Am cunoscut persoane noi cu care am povestit câte-n lună și-n stele, ba chiar am legat prietenii.
  2. Informații utile. La capitolul ăsta aș avea ce scrie trei zile și trei nopți. Fiind blogger la început de drum, mi-a prins bine toate subiectele discutate la conferință, de la cum să-ți dezvolți blogul și să faci bani de pe urma asta până la aplicațiile de top folosite de români. Am învățat cu Luiza să fac diferența dintre SRL și PFA, cum să-ți contabilizezi banii obținuți din blogging, precum și ce penalizări riști dacă nu ții cont de aceste aspecte. În acest sens, ne-a făcut cadou un ghid pe care să-l răsfoim ori de câte ori avem nevoie și pe care-l puteți descărca de aici.
  3. Speakerii excelenți. Toți speakerii invitați au fost la înălțime, însă dacă ar fi să-mi aleg un favorit, acela ar fi Paula Herlo. M-a frapat încă de la început prin simplitatea, naturalețea și determinarea de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale în televiziune. De asemenea, este un model în societatea noastră, din păcate prea puțin promovat.
  4. Toate lumea câștigă ceva la Webstock și nu exagerez deloc când spun asta. Am primit o groază de cadouri de la sponsorii conferinței: cartelă Vodafone, tricou personalizat, ochelari pentru realitate virtuală oferiți de Bitdefender, desfăcător de bere de la Staropramen, un suport de căști, agendă, pix, și multe altele. Ieri am aflat că sunt una dintre câștigătoarele premiului oferit de Siviero Maria. Băi, oamenii ăștia au cea mai bună înghețată!!
  5. Colaborări. Întâlnești prieteni care au prieteni care, la rândul lor au prieteni și așa obții o colaborare. Bine, mai există și varianta în care ți se propune direct.
  6. Atmosferă relaxantă. Încă de la check in și până la party, m-am simțit tare bine. Nu am observat stres, nereguli, oboseală, oameni triști, iritați. Organizatorii au dat dovadă de profesionalism pe toată durata evenimentului și au creat o atmosferă foarte chill. Deși erau prezentate subiecte serioase, unele tehnice, aceste au fost prezentate într-o așa măsură cât să ne capteze atenția. Un mare like pentru asta!

De ce recomand Webstock?

Aici poți găsi inspirație, sfaturi și chiar impulsul de care ai nevoie pentru a evolua. Nu ai cum să nu pleci cu ceva acasă; să nu găsești un răspuns la o întrebare ce te frământă.

A trecut aproape o săptămână de la Wesbtock și deja îmi e dor! Locația, JW GRAND HOTEL MARRIOT a fost bine aleasă și a adus un plus de eleganță evenimentului. Felicitări organizatorilor! Ne vedem la anul, sper!

xoxo

Leave a Reply