Casă nouă cu Thecon

computer-flat-lay

Salutare!

Astăzi am să vă prezint noua mea casă. Sunt tare încântată de noua achiziție și nu puteam să țin acest lucru doar pentru mine. Am renovat complet spațiul vechi, am redecorat, am aruncat lucrurile de care nu mai aveam nevoie de coș și am adăugat alte lucruri noi. Bine, nu am făcut eu toate acestea deoarece sunt foarte stângace și riscam mai mult să stric decât să fac ceva drăguț. Am apelat la o echipă de profesioniști cu care am colaborat foarte ușor. Thecon, căci despre ei este vorba, este formată dintr-o mână de oameni deștepți și talentați care au lucrat timp de 2 ore la crearea site-ului meu pe partea de web development, design grafic și optimizare SEO.

Am aflat de campania de susținere a bloggerilor de la o prietenă care avea aproximativ aceleași nevoie ca și mine. Mi-a povestit că a ajutat-o mult această colaborare și am zis că e musai să încerc și eu. La început le-am scris sfioasă deoarece nu știam eu să mă exprim în termeni din aceia sofisticați și nici nu aveam o imagine prea clară despre cum aș dori să arate blogul meu. Tot ce știam era faptul că aveam nevoie de schimbare.

Băieții au dat dovadă de profesionism pe toată durata colaborării noastre. Ba mai mult, au venit și cu sugestii care mi-au prins tare bine. Le mulțumesc pentru răbdare, pentru ideile faine și, bineînțeles, pentru noul site. Mă bucur că mă număr printre cei 100 de bloggeri care au beneficiat de acest proiect șmecher!

Îi recomand cu mare drag, puteți apela la ei cu încredere pe partea de creare site!

Leave a Reply