Rezoluții la final de an

siro-de-fructe-yo

 53 de zile până la Crăciun și 60 de zile până la Anul Nou! 53 de zile în care alergăm în stânga și-n dreapta cât e ziua de lungă și în care ne stresăm ca totul să fie perfect: bradul de Crăciun. Avem brad? Luăm unul nou să fim în rând cu lumea sau îl folosim pe cel de anul trecut? Să fie de artificial sau natural? Curățenie și iar curățenie..oricât de mult facem curat, tot cu o zi înainte terminăm treaba. Cadourile: pentru mama, tata, sora, verișorul ,colegul de la birou, bff-a noastră, cățelul, iubitul..ne epuizează alergătura pentru cadoul perfect!

Și după ce ne revenim din febra Crăciunului, ne apucă un soi de melancolie: se apropie perioada în care trebuie să verificăm dacă ne-am atins rezoluțiile de anul trecut. Și apoi face o altă listă, mai mult sau mai puțin realistă. Ne facem, din nou, nouă înșine promisiuni că vom fi mai buni, mai atenți, mai…altfel.

Vreau să mulțumesc echipei Siropurile Yo pentru ocazia de a-mi seta obiective pe un termen mai lung. Aceștia împlinesc frumoasa vârsta de 60 de ani, prilej cu care lansează campania „60 de ani de experiențe”, căci nu-i așa, 60 de ani nu reprezintă doar o singură cifră, ci e mai mult decât atât: experiență de viață, dăruire, implicare, cunoaștere.

                                                                      sirop-yo-fructe

Provocată să împărtășesc cu voi 5 rezoluții pe care să le ating până la vârsta de 60 de ani, vă prezint următoarele:

  • să îmi păstrez zâmbetul și să-i molipsesc pe cei din jurul meu cu veselia mea în fiecare zi.
  • să trec de la nunta de hârtie cu brio și să mă bucur alături de iubitul meu (viitor) soț până la nunta de diamant.
  • să ajut la formarea altor persoane.
  • reuniunea trupei Piladelfia ( trupă înființată cu ajutorul prietenilor mei rebeli într-o seară de Revelion, seară în care ne-am înregistrat primul nostru album – casetă, pe vremea aceea)
  • să am inima asemenea unui copil și la 60 de ani
  • să fiu la fel de dulce și cool asemenea Siropurilor Yo.

Uite că mi-au ieșit 6 obiective! Acestea sunt lucrurile cele mai importante pe care vreau să le experimentez în viață.

Voi v-ați făcut lista? 🙂

Sursa foto: facebook sirop de Fructe YO

xoxo

Leave a Reply