Share your box: zâmbete la cutie

E deja trecut de ora prânzului, iar eu abia m-am trezit. M-am trezit cu stomacul urlând de foame, care nu are de gând să se calmeze curând. Mi-e atât de foame încât aș mânca…chiar așa, ce aș mânca eu?! Mâncare chinezească, bineînțeles! Este variată, foarte variată și, mai mult decât atât, pot combina diverse preparate pentru a mă bucura de cele mai inedite și savuroase momente culinare chiar la mine acasă.

Mie, când îmi este foame, nu mai văd și nu mai aud. Creierul meu intră pe modul no food-no life și nu-și revine decât după ce primește păpică bună. La cât de tare îmi este foame acum, aș mânca un vagon întreg de mâncare chinezească.

Și încep să visez la o porție delicioasă de spaghete prăjite cu pui, o supă extra picantă cu pui, niște pui gong bao, orez Wu Xing (iute, of course), o porție dublă de vită cu ardei iute, vită cu urechi de lemn sau vită cu apio. Pe lângă aceste preparate amețitor de apetisante, aș adăuga niște salate. Se știe faptul că salatele chinezești nu sunt deloc de ignorat. Aș mânca o salată cu urechi de lemn, salată de castraveți Huang Gua sau o salată Wu Xing cu pui.

Ce, credeați că am terminat cu lista mea? Nu, cel puțin, nu încă. Într-o ordine total aleatorie, aș mai mânca niște specialități chinezești, cum ar fi rață în sos chinezesc. E genială! Ge-ni-a-lă! Continui frumușel lista cu furnici în copac ( nu, nu am dat în demență de la foame, ci e un preparat chinezesc foarte bun), noodles cu curcan, pui cu cartofi picanți, pui pe plită încinsă cu extra usturoi și pui în cinci culori cu legume. La desert aș mânca profiterol cu cocos și prăjitură cu morcovi și ghimbir. Ah, am uitat: și două prăjituri cu răvaș!

Wu-xing-App

Acum că mi-am terminat lista cu toate bunătățile pe care le-aș comanda, sunt doar la un click distanță de a le devora. Sau mai bine zis, la un touch  distanță căci, în caz că nu știați, se poate comanda mâncare chinezească prin noua aplicație Wu Xing, Share your box. Aplicația este disponibilă atât pe Google Play, cât și pe Appstore, iar până pe 30 aprilie ai și un discount de 15 % la orice comandă. Atenție, discount-ul se aplică numai la comandarea prin noua aplicație Wu Xing!

Și cum nu mă pot bucura numai eu de aceste preparate – sincer, și de aș vrea nu pot mânca atât- mi-am chemat prietenii să mi se alăture la acest prânz bogat. Să nu mai spun că îmi place mult acest concept nou, Share you box deoarece îți aduce un motiv în plus să iei masa cu prietenii, cu familia, cu colegii de la birou sau cu oricine vrei tu!

Ce credeți, au venit? Clar că au venit, cine poate spune nu unui asemenea delir culinar? Casandra, sau Queen C a venit prima. Când aude cuvântul mâncare, foamea i se activează instant. Nu spune niciodată nu unui meniu chinezesc cu pui. Cristian, este și el fan chinezesc, doar că el preferă meniurile veggie. Manu are o personalitate mai puternică și face combinații interesante. De exemplu, a combinat pui Gong Bao care este iute, cu pui dulce-acrișor. Și ghici ce? Adoră acest nou gust.

specialitati-chinezesti

Suntem o mână de oameni cu personalități diferite, cu gusturi diferite, dar care avem ceva în comun: pasiunea pentru muzică! După ce am făcut switch de cutii, de arome și de combinații și ne-am potolit foamea, am cântat la chitară până spre seară când a trebuit să respectăm programul de liniște din bloc.

Share your box nu este vorba doar despre ideea de „eu gust de la tine, tu de la mine”, e mai mult decât atât. E despre prietenie, socializare, împărtășit impresii și împărțit zâmbete. E despre pofta de viață și libertatea de a alege, de a combina, de a experimenta. E despre a da mai departe. E despre a ne interconecta cu cei dragi și de a redescoperi bucuria de a lua masa împreună.

Articol scris pentru proba 14 din cadrul concursului Spring SuperBlog 2017!

Sursă foto: wuxing.ro

 

 

2 Replies to “Share your box: zâmbete la cutie”

  1. Pfff, cat de delicios arata toate produsele. Clar viitoarea masa in oras v-a fi ceva cu iz chinezesc 🙂

    1. madmoiselle says: Reply

      Știuu, nu mă mai satur de mâncarea chinezească. 🙂 Să ne spui ce preparate încerci. Te pup!

Leave a Reply