Designerii au decis: se poartă pantofi ciudați!

pantofi-sport

Nu mă pot numi fashionistă, dar asta nu mă oprește să-mi spun părerea legat de ultimele creații din lumea modei. Fără nici o altă introducere, vă spun ce am aflat. Sezonul acesta, primăvară-vară 2017, se poartă pantofii ascuțiți. Răsuflu ușurată că încă pot purta pantofii stiletto fără să primesc privire ucigătoare ale adevăratelor fashioniste, că nu mă conformez trendurilor actuale. Buun! Credeați că treaba e așa simplă? Nici pe departe! Ia uite ce pantofi  ciudățenii au decis marii designeri că se poartă în acest an.

  • Pantofii cu vârf ascuțit, cu curelușă atașată. Din start, acest tip de pantofi nu avantajează persoanele minione. Uitați cu ce model de pantofi s-au prezentat Saint Laurent si Nina Ricci.

pantofi-la-modă-primavara-vara-2017

  • Pantofi cu vârf ascuțit, dar cu tocul pătrat. Dacă la categoria pantofilor de mai sus comentam că nu-mi place ceea ce văd, la această categorie nu știu dacă îmi vine să râd sau să plâng. E clar faptul că sunt niște mutanți, nu pantofi și zici că-s cu 3 numere mai mari. Cică designerii au venit în ajutorul fashionistelor, să fie și la modă și comode la birou. No comment!

pantofi-toc-pătrat

  • Balerinii cu vârful ascuțit sau loaferii, pe limbajul specialiștilor. Aceștia mai arată a pantofi și pot fi purtați de către noi, muritoarele de rând. Sunt pantofi eleganți și comozi în același timp. Cu acești pantofi ajutați fashionistele, dragi designeri!

balerini-loaferi

  • Această categorie nu știu cum să o numesc. Sunt pantofi ciudați din toate punctele de vedere: model, culoare, textură, combinații. Sunt pantofi hibrizi, adică nici pantofi oxford, nici loaferi, nici pantofi stiletto, nici pantofi cu botul rotund. Aceste creații cred că sunt special inventate pentru fashionistele care se dau în vânt după senzațional, nonconformism, necovențional, etc. Căci ce e ciudat și nou, atrage atenția.

pantofi-dama-toc pantofi-dama-mocasini

pantofi-primavara-vara-2017

 

Repet, nu sunt fashionistă. Nu am treabă cu moda, dar din toate aceste modele, unul singur aș purta. Loaferii negri cu vârf auriu. Mi se par cei mai decenți și mai aproape de realitate.

Voi ați purta așa ceva?

Sursă foto: modadama.com

2 Replies to “Designerii au decis: se poartă pantofi ciudați!”

  1. Uneori ma intreb ce fel de imaginatie au acesti designeri :))

    1. Hehehe..sunt cam neînțeleși! 😀

Leave a Reply