Prima vacanță în doi

cnd-turism-oferte-vacante

Unul dintre momentele preferate din an este atunci când trebuie să mă pregătesc pentru vacanță. Când eram mică și mă întreba lumea „Ce vrei să faci când vei crește mare?” mereu răspundeam: să merg în multe vacanțe. La mare, la munte, în taberele de vară pentru copii, pe Marte – chiar nu conta foarte mult destinația, ci să fie vacanță. Bineînțeles, trebuia să reformulez răspunsul deoarece nu prea era pe placul adulților. Dar, și acum că am crescut, tot asta mi-ar plăcea să fac cel mai mult deoarece călătoriile reprezintă cea mai plăcută și inedită activitate din lume.

Acum, pentru prima oară în viața mea, mă pregătesc pentru o vacanță…mai altfel. Prima vacanță în doi. Trebuie să recunosc faptul că am ceva emoții deoarece prima vacanță într-o relație poate fi de-a dreptul complicată. De ce zic complicată? Ei bine, combinația dintre o superbloggeriță sarcastică, capricioasă, sedentară din fire, pe alocuri bipolară și el – un IT-ist desăvârșit, cu multă energie și poftă de viață, un romantic incurabil, dar la fel de sarcastic ca și mine,  poate fi o combinație complicată.

vacante-speciale

Eu pentru mine o vacanță perfectă înseamnă să zac 3 săptămâni pe o plajă frumoasă din Maldive, cu nisip alb și fin, cu lagune cu ape de un turcoaz perfect, cu palmieri sub care să mă ascund de soarele dogoritor și cu apusuri senzaționale, de îți taie respirația și îți reglează pulsul instant. Nu mi-aș face nici o listă cu activități, nu mi-aș face planuri, nu aș avea așteptări. M-aș lăsa purtată de farmecul insulei și m-aș lăsa îmbrățișată de romantismul insulei Maldive.

Iubitul meu, în schimb, ar alege un orășel din Portugalia, Praga sau Austria, unde să viziteze obiectivele turistice de dimineață până seară, ar gusta din mâncarea tradițională, ar face un milion de poze din fiecare loc vizitat, s-ar plimba, ar admira clădirile vechi. Într-un cuvânt – ar mișuna ca o furnicuță toată vacanța.

Partea bună este că CND Turism are oferte turistice pentru oricine, oricând. Tot ce trebuie să faci este să cauți oferte vacanță și, pe cuvânt de superblogger, te pricopsești cu o vacanță specială. Astfel că, după un scurt reseach pe site-ul Vacanțe speciale, am decis împreună (subliniez, împreună) să mergem în micul paradis din Maldive. Partea interesantă abia acum începe, căci trebuie să planificăm împreună toată escapada noastră, astfel încât să fim amândoi mulțumiți.

– Draga mea, hai să vedem ce putem face acolo, că doar nu stăm 7 zile în Maldive numai la bronzat.

– Bine, ne vom și plimba prin împrejurimi.

– Nu doar că ne vom plimba, dar vom experimenta multe lucruri noi. Uite, sunt o mulțime de activități precum scufundări, ski nautic, banana riding, windsurfing, plimbări cu șalupa, wakeboarding, snorkeling..

– Da, din toate acestea am priceput doar „plimbări cu șalupa”. Ce minunății de sporturi nautice mă pui să fac? Vrei să mă înec pe acolo?

– Ei haide, nu mai exagera că doar vei primi echipament special pentru fiecare sport și vei fi instruită. Vai, acum chiar abia aștept să mergem în Maldive!

– Bine, hai să vedem și alte posibile activități.

– Hmm…să vedem, să vedem. Uite, sunt câteva muzeuri în capitala Male. Am putea merge și acolo, să cunoaștem orașul, să explorăm și..

– ..și să facem poze, am înțeles! Facem, cu condiția să mergem și la o mică sesiune de shopping.

– Deal! Oricum trebuie să luăm ceva suveniruri de acolo, că doar nu mergem în fiecare zi în Insula Maldive.

– Iubitul meu, dar tu ai văzut unde ne cazează CND Turism?

– Da, Resortul One&Only Reethi Raah. Am văzut de ceva timp. Apropo, ce alegem: vilă pe plajă sau deasupra lagunei?

– A doua variantă! E genial, de vis!

– Bun, acum hai să vedem cum stăm la capitolul petreceri. E musai să mergem!

– Deal, îi răspund iubitului meu, în timp ce mă gândesc că prima vacanță în doi poate nu e chiar așa complicată cum credeam inițial!

Vouă unde vă place să mergeți în vacanță?

Articol scris pentru proba nr 13 din Spring SuperBlog 2017!

 

Sursă foto: super-blog.eu

 

 

Leave a Reply