Review Make-up Builder Gel Peach

Eu nu sunt genul de persoană care face reclamă la produse, dar la acesta nu mă pot abține. Este pur și simplu genial!

V-am povestit aici  cum am început să aplic unghii tehnice și cum experimentam diverse tehnici. Ei bine, timpul a trecut, eu am câștigat ceva experiență. Am încercat mai multe produse de la Cupio, dar Make-up Builder Gel Peach m-a fermecat.

builder_make-up_gel_peach  Acest gel este o combinație între cover-ul pentru unghii și gelul de construcție. Chestia asta e foarte tare!! Nu mai este necesar să folosești două produse diferite, un singur strat de make-up builder gel peach este mai mult decât suficient. Acoperă foarte bine, este foarte rezistent și flexibil. Și când spun că e rezistent, păii..așa e! Unghiile au rezistat eroic, deși mi le-am prins în ușă, mi-a picat peste ele un bagaj, mi-au fost date peste cap de n ori, etc. Nici măcar nu s-au crăpat.

Este foarte simplu de folosit chiar și de către începători. Dacă eu îl pot folosi, oricine poate! Datorită texturii sale, se modelează și se aplică ușor. Se poate folosi atât ca și construcție, cât și ca strat de bază. Acum poți realiza unghii rezistente și subțiri cu acest gel minunat. Un alt lucru fain este că nu trebuie să folosești o cantitate mare de gel. Timpul de uscare la lampa UV este de 2 minute.

Sunt tare încântată de acest gel, de când l-am descoperit nu mai folosesc gel de construcție normal. Mi se pare mult mai complicat.

Fetelor, recomand cu mare drag să folosiți acest gel atunci când mergeți la întreținere, nu veți fi dezamăgite. Poate fi aplicat atât pe unghia naturală, cât și pe tipsuri. Eu nu aș opta pentru tips că-ți distruge super tare unghia naturală, dar decizia e voastră.

Aici puteți vede o parte din unghiile realizate de mine, folosind Make-up Builder gel Peach.

Leave a Reply