Pentru voi, un concurs cu farmec

produse-farmec

De curând am dat start unui nou giveaway de pagina de facebook a blogului, de data aceasta în colaborare cu Farmec. Acest concurs are trei premii, fiecare premiu fiind compus dintr-o apă micelară cu orhidee și o cremă de mâini cu orhidee. Ambele produse sunt din noua gamă Farmec, lansată în această primăvară.

Am ales aceste două produse deoarece mie îmi plac foarte mult. M-am înțeles tare bine cu ele încă de la prima utilizare.

Apa micelară cu extract de orhidee este recomandată atât pentru persoanele cu tenul mixt, cât și pentru cele cu tenul normal. Aceasta curăță tenul în profunzime, dar în același timp este delicată și blândă cu tenul. Dozajul ambalajului este perfect: nici prea mic, nici prea mare – deci nu vei face risipă de produs. Din ritualul meu de îngrijire a tenului nu lipsește apa micelară. De fapt, aceasta nu ar trebui să lipsească din rutina nici unei femei, indiferent dacă aceasta se machiază ori ba.

apa-micelara-farmec

Cât despre crema de mâini cu extract de orhidee, ei bine, sunt fanul numărul 1. Are o textură delicată, ușoară și non grasă, care intră imediat în piele și oferă o hidratare pe termen îndelungat. Să nu mai spun că miroase foarte bine, însă parfumul ei este subtil.

Vă aștept pe pagina de facebook a blogului meu, la un concurs cu @farmec.

xoxo

Leave a Reply