Miss Basarabia 2017

Luna viitoare împlinesc doi ani de când sunt trainer – cheers to that, iar în tot acest timp am cunoscut mulți oameni și la fel de multe organizații studențești. ONG-ul care mi-a rămas cel mai drag este GIB – Grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj Napoca. Ei reprezintă un model despre ceea ce înseamnă sinceritate, unitate, o adevărată echipă.

Ei bine, GIB organizează pe 5 mai un eveniment care se anunță a fi..incendiar. Mai jos vă las comunicatul lor de presă.

Grupul de Inițiativă Basarabeană din Cluj-Napoca organizează concursul de frumusețe “Miss Basarabia-2017”, ajuns anul acesta la a 6-a ediție. Cel mai așteptat eveniment al primăverii va avea loc în seara de 5 mai, în Club NOA. Se anunță a fi o seară deosebită, incendiară și cu multe surprize de proporții, printre care invitați speciali Vanotek și Minelli, care vor oferi un plus de culoare concursului.

concurs-miss-cluj

concurs-miss-basarabia

miss-basarabia

Ediția din acest an va fi una fantastică pentru că fetele pregătesc un spectacol excepțional. În concurs s-au înscris 21 de fete, dintre care cele mai focoase basarabence, însă în urma preselecției doar 6 dintre ele au primit biletul de călătorie în marea aventură a curajului, ambiției și a perfecțiunii. Concurentele afirmă că au un scop comun, cel de a oferi o seară memorabilă și emoții de neuitat prin prisma celor 6 probe de foc, în care se combină frumusețea, talentul, ambiția și inteligența.

Titlul de ,,Miss Basarabia – 2017” dă imbold oricărei domnișoare să își aprecieze propriile calități, titlul pe care îl va cuceri cea care prin carismă și zâmbet va fura privirile celor prezenți. Femeia merită să fie admirată, iar ,,Miss Basarabia” are ca scop oferirea acestei posibilități, concursul în sine este o combinație dintre frumusețe și rafinament. Ori, basarabencele merită să fie admirate pentru că pot oferi tuturor emoții și o parte din sine.” Evenimentul este unul caritabil va fi moderat de către basarabeanul Sașa Ciobanu și partenera sa Camelia.

miss-basarabia

concurs-miss concurs-miss

Concursul este organizat cu susținerea Primăriei Cluj-Napoca. Accesul este permis  tuturor clujenilor care au împlinit vârsta de 18 ani, iar biletul de intrare este de 15 lei.

Grupul de Inițiativă Basarabeană este o organizație non guvernamentală, apolitică, nonprofit, cea mai importantă entitate de reprezentare a studenților și elevilor din Republica Moldova care-și fac studiile la Cluj.”

Deci, ne vedem pe 5 mai în NOA?

xoxo

Sursă foto: pagina facebook GIB

Leave a Reply