OOTD – Zaful Outfit

ootd-zaful

Duminică am avut o zi foarte productivă și am pregătit o nouă ținută, de data aceasta piesa vestimentară vedetă fiind cămașa în carouri de la Zaful. Afară erau minus câteva grade, dar ce să faci când ai de pozat?

camasa-dama-carouri-zaful

Această cămașă face parte din prima mea comandă plasată pe zaful.com și îmi place foarte mult. Este dintr-un material foarte subțire, dar are un plus pentru faptul că nu se lipește de corp. Am mai pățit asta cu alte bluzițe din material asemănător și era super dubios și, totodată, deranjant.

camasa-alba-dungi-dama-subtire-zaful

camasa-casual-dama

Un lucru care îmi place super mult este faptul că mărimile corespund. Eu mi-am comandat mărimea M și îmi vine perfect. Așa cum am mai spus, aveam oarecum emoții cu privire la mărimi. So, you don`t have to worry about that!

Un alt plus este faptul că această cămașă nu se șifonează după ce o speli. Mă bucură acest lucru, căci de multe ori nu am timp să stau. Nu același lucru pot spune despre cămașa prezentată în articolul acesta.

camasa-dama-dungi-zaful

camasa-zaful

Deși este un material plăcut la atingere, mă enervează pentru că alunecă foarte ușor pe piele astfel că, acel guler în V nu dă bine. Ba e într-o parte, ba în alta, ba prea pe spate, ba prea în față. Mereu trebuia să-l aranjez pentru poze și e pretty annoying. Dar dacă acest lucru nu te deranjează, cămașa e chiar foarte ok.

camasa-dama-guler-v

Acum că mă uit la poze realizez faptul că aproape articolele vestimentare comandate de pe Zaful sunt în carouri. Haha! Ghici ce? Pantalonii din articolul viitor sunt tot în carouri. Nu știu ce e greșit cu mine! Și nici nu a fost ceva intenționat!

haine-zaful-comanda

camasa-carouri-mari

camasa-smart-casual

tinuta-casual-ootd

camasa-larga-dama

camasa-lunga-dama

camasa-de-zi-dama

camasa-zaful-ootd

tinuta-ootd-casual

Cămașă: Zaful

Pantaloni: Reserved

Pantofi: Stradivarius

Geacă: Zara

Plic: Givenchy

 

xoxo

 

8 Replies to “OOTD – Zaful Outfit”

 1. Valeria Chertes says: Reply

  Foarte draguta tinuta ta, imi place tare mult camasa.

  1. Multumesc mult! :*

 2. Frumoasa ținuta

  1. Multumesc, Anda! :*

 3. ghelbere elena says: Reply

  O tinuta foarte frumoasa. Camasile, rochiile in carouri sau cu buline sunt preferatele mele.

  1. Mie imi plac camasile. De orice fel! 😀

 4. Mihaela-Daniela Dobre says: Reply

  Frumoasa tinuta! :-*

  1. Multumesc mult! :*

Leave a Reply