Social Media Summit 2018 sau cum am ajuns să ratez acest eveniment

social-media-summit-2018

Cred că deja v-am obișnuit ca, de câteva ori pe an, să fiu prezentă la evenimentele importante din București. Un astfel de eveniment este și Social Media Summit care se adresează oamenilor de PR, marketing, vânzări și, nu în ultimul rând, bloggerilor. Social Media Summit este un eveniment marca Biz și va avea loc pe 28 februarie la Arcub Gârboveni. Dacă sunteți curioși să vedeți subiectele abordate la SSM, vă las aici programul.

Motivul principal pentru care aș fi dorit să particip la SSM este dezbaterea blogger generalist vs blogger specializat. Fiind blogger generalist este de așteptat ca acest subiect să mă intereseze. Am tot auzit pe la alte evenimente că nu este prea ok să fii blogger generalist și că, de multe ori, aceștia pierd teren în fața bloggerilor nișați. De fapt, am și pierdut colaborări destul de importante din cauza acestui fapt, dar sunt curioasă să ascult și argumentele pro și contra de la SSM.

logo-social-media-summit-2018

Ca să înțelegeți, Social Media Summit este un eveniment pe care nu îl poți pierde. Aparent, eu pot. Haideți să vă spun și cum am reușit această performanță. M-am înscris la o ediție trecută de SSm, iar azi am primit un email care să îmi spună acest lucru. Efectiv mi s-a scurtcircuitat creierul. Dacă acum doi am ratat un astfel de eveniment pentru că nu am văzut emailul de confirmare din folderul spam, acum am gafat-o în alt stil. Mult mai penibil!

Momentan mă aflu pe lista de așteptare, dar sincer nu cred că am norocul să se elibereze niște locuri. Cine ar renunța să participe la un eveniment atât de awesome și de util? Deci, dacă ești blogger și nu te-ai înscris deja, nu prea mai ai șanse de participare la această ediție. Dacă ai o companie și dorești să fii la curent cu noutățile din online, te mai poți înscrie aici.

Fiți la curent cu tot ce se întâmplă la Social Media Summit de pe site ori Facebook.

So, SSM, see you next year!

xoxo

 

 

 

 

 

6 Replies to “Social Media Summit 2018 sau cum am ajuns să ratez acest eveniment”

 1. Anda Stanciu says: ianuarie 30, 2018 at 4:14 pm

  NU iți pierde speranta..Poate vei ajunge

  1. madmoiselle says: ianuarie 30, 2018 at 4:21 pm

   Ar fi o surpriză tare drăguță, dar nu știu ce să zic. 😀

 2. Valeria Chertes says: ianuarie 30, 2018 at 4:24 pm

  Poate ai totuși noroc,îți țin pumnii.

  1. madmoiselle says: ianuarie 30, 2018 at 4:32 pm

   Oh, multumesc! :* :*

 3. ghelbere elena says: ianuarie 31, 2018 at 9:57 am

  Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Ai trimis prea tarziu cererea de participare sau si acolo se merge pe simpatii?

  1. madmoiselle says: ianuarie 31, 2018 at 11:07 am

   Nu se merge pe simpatii, dar ca m-am inscris la o editie trecuta al acestui eveniment si, evident, e egal cu zero. 😀 Plus ca oamenii normali la cap au apucat sa se inscrie, iar locurile pentru bloggeri s-au epuizat si acum sunt pe lista de asteptare.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*