5 motive pentru care merg la Electric Castle 2018

electric-castle-2018

Unul dintre obiectivele pentru 2018 este să bifez cât mai multe festivaluri naționale și, de ce nu, internaționale. Primul festival important din acest an va fi Electric Castle, care va avea loc pe 18-22 iulie 2018 la Bonțida. Vă las mai jos 5 motive pentru care merg la Electric Castle în 2018!

electric-castle-2018-festival-muzica

Locație

Dacă Electric Castle s-ar fi organizat în altă parte, nu știu dacă ar fi avut același farmec. E posibil să greșesc, dar asta e părerea mea. Castelul lui Bannffy este locul ideal de a reda povestea Electricului și aduce un plus valoare evenimentului. Plus că, din câte observ, spațiul destinat organizării festivalului se îmbunătățește de la an la an!

 

electric-castle-2018

Atmosfera

Faptul că Electric Castle se organizează în afara orașului este un alt plus. Să stai câteva zile departe de agitație și trafic, alături de oameni frumoși, ascultând muzică bună te face să uiți de toți și de toate. EC este un fel de mini concediu sau, după caz, o mini vacanță. Fie că alegi să participi la activități sau lenevești pe un petic de umbră, atmosfera este super chill. Iar noaptea, ei bine, se transformă într-un party electric care ține până în zorii zilei.

comunitate-electric-castle

Comunitate

EC are printre cele mai faine comunități din România! Oamenii de la Electric Castle sunt frumoși, energici, liberi! Oameni care iubesc muzica și transmit asta prin toți porii! Nu o dată am văzut oameni care nu se cunosc să interacționeze în autobuz sau în stații de autobuz despre EC, după ce au văzut că poartă la mână brățara de la festival. „Care artist ți-a plăcut cel mai mult?” era de obicei întrebarea care spărgea gheața!

electric-castle-2018

Artiști

Deja se știe că Electric Castle are line-up super fain! Numărul artiștilor crește de la an la an, iar acest lucru nu face decât să bucure fanii EC! Există muzică pentru toate gusturile, de la electronică la hip-hop, drum&bass și altele. Despre artiștii care vor fi anul acesta pe scena EC am scris aici. Dacă nu ți-ai luat bilet, nu-i bai, mai ai vreme!

Activitățile

Dacă mergi la Electric nu ai cum să te plictisești! Ai activități din plin. De la bătăi cu apă, la skateboarding și sporturi extreme, la beach volley și alte activități amuzante și relaxante. După cum spuneam, nu ai cum să nu iubești EC și să-l ratezi!

Ne vedem la EC! <3

Vouă ce vă place cel mai mult la Electric Castle?

xoxo

Sursă foto: facebook Electric Castle

 

 

8 Replies to “5 motive pentru care merg la Electric Castle 2018”

 1. Așteptăm să ne povestești Cum a fost

  1. Fiti sigure de asta! :)) :*

 2. Valeria Chertes says: Reply

  Tare sunt curioasa sa ne povestesti cum a fost.

  1. Va fi de vis! xoxo

 3. ghelbere elena says: Reply

  Nu am fost niciodata si tare mi-ar place sa particip; pentru muzica, atmosfera si prieteni.

  1. E genial! Sa te deconectezi pentru cateva zile de rutina si sa iei parte la festival, e absolut genial!

 4. Mihaela-Daniela Dobre says: Reply

  Asteptam sa ne spui cum a fost! :-*

  1. :* :*

Leave a Reply