Nebunie de-o vară

nebunie-de-o-vara-recenzie

Nebunie de-o vară de Tracy Brogan este, cu siguranță, un roman romantic și mă duce cu gândul la cărțile scrise de Agnes Martin-Lugand.

nebunie-de-o-vara-recenzie

Sadie Turner este personajul principal al acestei cărți, o mamă a doi copii, proaspăt divorțată. Lumea ei se prăbușește în momentul în care află că soțul ei o înșeală. Decide să-și petreacă următoarele luni la mătușa ei, departe de orice prezență masculină, departe de mama ei, de oraș și de aglomerație. Știți voi vorba aceea, planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg? Ei bine, nici planul lui nu se potrivește cu planul pe care mătușa ei îl are pentru ea.

Astfel că, în încercarea ei eșuată de a se recupera și de a-și reface viața, întâlnește un bărbat extrem de sexy. Dacă numai când respiră e sexy, imaginați-vă atunci când zâmbește how hot he is! Înalt, bronzat, cu un corp bine făcut, păr ciocolatiu și ondulat – cum poți ignora o asemenea prezență masculină? Și pe deasupra, se mai și pricepe la copii. La început, Sadie pare indiferentă, dar Desmond (căci da, bărbatul acesta irezistibil are și un nume) o ajută să vadă viața cu alți ochi.

nebunie-de-o-vara-recenzie

Deși romanul Nebunie de-o vară începe cu o scenă clișeu, destul de previzibilă și se sfârșișește în același ton, romanul este amuzant. Și merită citit! Veți vedea dacă alegeți să citiți această carte că Tracy abordează un stil jucăuș în această carte. Pe parcursul cărții au loc răsturnări de situație, întâmplări amuzante și schimburi de replici seci și sarcastice. Personajele creionate de Tracy sunt pline de viață, ușor nonconformiste și cu un chef nebun de adrenalină.

nebunie-de-o-vara-recenzie

Cel m-a mult mi-a plăcut de Fontaine, vărul gay al lui Sadie. Este un om super amuzant. Cel puțin mie așa mi s-a părut. Nu prea mi-a plăcut de mătușa ei, senilă și groaznică la gătit. În mod normal nu m-ar deranja tipologia personajului pe care mătușa lui Sadie îl interpretează, dar aici parcă nu s-a părut prea potrivit. Deși, trebuie să recunosc că ea joacă un rol foarte important în această poveste tragi-comico-romantică.

Nebunie de-o vară nu este neapărat o carte care să vă inspire sau din care să rămâneți cu mare lucru, dar cu siguranță este o lectură care vă va relaxa. Este o lectură ușoară, potrivită pentru după-amiază de vară ca aceasta.

nebunie-de-o-vara-recenzie

Dacă nu greșesc, Nebunie de-o vară este prima carte a autoarei. Sunt curioasă să citesc și alte titluri publicate de ea!

Mulțumesc, Libris, pentru exemplarul oferit!

xoxo

7 Replies to “Nebunie de-o vară”

 1. elly sophy says: Reply

  Draguta carte… Norocoasa sadie, ce i căzu in cale ?

  1. madmoiselle says: Reply

   Așa-i? 😀 Și mai este și cumsecade! 🙂

 2. Valeria Chertes says: Reply

  Mulțumim pentru recenzie.

  1. madmoiselle says: Reply

   Cu mare drag :*

 3. Agache Lucica says: Reply

  Super recenzie

 4. ghelbere elena says: Reply

  O carte care cred ca o voi citi. Multumesc pentru recenzia facuta.

 5. Rosu Gabriela says: Reply

  O carte despre o femeie puternica și divorțată. Multe persoane au pățit. Exemplu. Va mulțumesc și caut aceasta cartea faina!

Leave a Reply