Cât de greu e să cumperi o cremă de față?

crema-fata-ulei-argan-cosmetic-plant

Crema de față și dilemele bărbaților. Cât de greu e să cumperi o cremă de față?

Cam atât de greu!

Bărbații se pricep la cumpărături la fel de bine precum ne pricepem noi să parcăm lateral o mașină. Exact! Există o probabilitate ca, într-un final, să ajungem la rezultatul scontat, dar acea rată de probabilitate este infimă.

Trimite o femeie să parcheze o mașină și ai liniște o jumătate de oră. Sau 3 ore. Depinde cât de aglomerată e parcarea/strada. Trimite un bărbat la cumpărături cu o listă și l-ai pierdut la primul produs. „Huh? Ce? Mă..ce? Mărar? Să dau un search pe google sau să merg direct la centrul info să mă direcționeze către raionul potrivit?”

Dacă îl mai și rogi să îți cumpere o cremă de față, de mâini sau orice a fi ea, l-ai băgat în ceață total și iremediabil. Cum de ce? Există cremă de față pentru ten mixt, normal, uscat, cu pete, fără pete, etc. Amețește săracul până citește toate etichetele. Dar dacă l-ai pune să cumpere o bere neagră, blondă, filtrată, nefiltrată…hehehe, de la o poștă vede etichetele.

crema-fata-ulei-argan-cosmetic-plant

Așa am pățit când l-am rugat pe iubitul meu să-mi cumpere crema de față cu ulei de argan de la Cosmetic Plant. I-am citit panica în ochi încă de la cuvântul cremă. Dar a vrut să îmi demonstreze că are stofă de super erou, așa că a acceptat. S-a întors după trei ore dezorientat, cu patru creme de față de la Cosmetic Plant. Am făcut un mini infarct.

– De ce ai luat patru creme? Patru?!!

– …

– Dar nici măcar nu mi-ai luat cremă de față cu ulei de argan!

– Păi m-am uitat după capacul galben. Și când am văzut 4 creme cu capac galben…ei bine, m-am panicat. Așa că le-am luat pe toate!

– De ce nu ai citit eticheta? Era așa de greu? Și am scris și pe listuța de cumpărături mare și clar, cremă de față CU ULEI DE ARGAN!

– Femeie, sunt cel puțin trei creme cu ulei de argan. Și nu așa, oridecare, ci ulei de argan bio! Există cremă de față de zi, cremă de noapte, cremă de contur ochi…

– Dragul meu, și-am zis doar că eu folosesc doar cremă de zi. Și ți-am explicat că varianta pentru zi este puțin mai light decât cea de noapte și pentru tenul meu mixt/uscat aceasta este perfectă. Și ți-am mai spus și că are o textură precum untul de corp. Da, da, ăla cu care îmi făceai masaj! Numai că aceasta intră mai repede în piele și are alte proprietăți.

crema-fata-cosmetic-plant

crema-fata-ulei-argan

– Crema e cremă, draga mea! Face pielea fină și gata!

– Să o crezi tu! Pe lângă faptul că hidratează pielea, este o super bază de machiaj. Adică nu mai trebuie să dau alți bani pe un primer, ca să am obțin același efect.

– Să iei ce?

– Nu contează, oricum nu înțelegi! Apoi, crema de față de la Cosmetic Plant conține de extract de aloe vera, ceea ce înseamnă că are efect reparator, ajută la regenerarea pielii și împiedică îmbătrânirea prematură a pielii. Adică, nu îmi apare acum ditamai ridul de la nervi pentru că am pielea mai elastică, iar vitaminele și mineralele din cremă îmi protejează tegumentul.

crema-fata-ulei-argan

 

– Iubito, îmi pare rău! Dar tu ești frumoasă și cu riduri!

Moment în care am văzut negru în fața ochilor și am intrat pe cosmeticplant.ro să-mi cumpăr crema favorită!

xoxo

7 Replies to “Cât de greu e să cumperi o cremă de față?”

 1. ghelbere elena says: Reply

  Eram sigura ca o sa vina cu mai multe creme. Eu nici macar nu indraznesc sa-ltrimit sa-mi cumpere un sampon ca cel care tocmai s-a terminat pentru ca sunt sigura sa nu a retinut cu ce imi spal parul.

  1. madmoiselle says: Reply

   Ah, am fost previzibila! :))

 2. Agache Lucica says: Reply

  A facut cumparaturi,asta e,dar complimentul de la sfarsitul acestei descrieri face toti banii,iubeste cu adevarat !

  1. madmoiselle says: Reply

   Da, asa se scot barbatii cand gresesc. Trantesc un compliment si gata! 🙂 Dar ii iubim si asa!

 3. Valeria Chertes says: Reply

  Cred ca majoritatea barbatilor sunt la fel.

  1. madmoiselle says: Reply

   Hmm..cam da :))

 4. Rosu Gabriela says: Reply

  Niciodată nu am cerut pe soțul meu. Uneori merge la cumpărături (alimentare și produse curățenie atât).

Leave a Reply